Viimeinen kuulutus Kökarin lautalle

Photo by Miikka A. on Unsplash
Photo by Miikka A. on Unsplash

Kesä on jo saapunut tänne Lounais-Suomeen yöpakkasista huolimatta. Lauttapaikat kesän taatusti merellisimpään rättäritapahtumaan alkaa täyttyä kovaa vauhtia. Tämän vuoksi luetaan tämä viimeinen kuulutus!

Tässä hieman kertausta

Suomen 2CV-Killan Turun jaos järjestää unohtumattoman saaristokokemuksen Ahvenenmaan maa- kunnassa Suomen toiseksi pienimmässä kunnassa Kökarissa. Perille päästääkseen pääsee kokemaan ihastuttavia hetkiä luontoystävällisillä sähkölautoilla Parainen – Nauvo ja Nauvo – Korppoo väleillä. Lopuksi pääsee vielä risteilemään yhteysaluksella Suomen upeassa saaristossa. Jos sätkäsi on telakalla voit saapua tilaisuuteen myös huviveneelläsi vierasvenesatamaan.

Perillä meitä odottaa Sandvik Campingin fasiliteetit telttailualueineen, huoltorakennuksineen ja saunoineen. Myös grillikatos löytyy. Sjöbjörn Bistro tarjoilee pikku pikku- purtavaa ja mahdollisuuden myös janon sammutukseen. Alue on viikonlopun käytössämme vierasvenesatamaa lukuunottamatta.

Ilmoittautuminen, mökki-, sähkö- ja telttapaikka varaukset tästä linkistä. Sisämajoitustilat on valitettavasti kaikki jo varattu.

Hinnat 2 vrk pe-su, 2 henkilöä:
2 hengen mökki
4 hengen mökki
Asuntoautopaikka sähköllä 51 eur
Telttapaikka 20 eur + henkilömaksu 9 eur

Hintoihin sisältyy saunat molempina iltoina. Tapahtumamaksu 5 eur aikuisilta, lapsilta ilmainen.

Lauantaina yhteisillallinen ennakkoon varanneille. Keräämme kiinnostuneita myös Källskärin veneretkelle. Tämä Källskärin saari tunnetaan jääkauden kallioon muotoilemasta ”kannusta” ja vapaaherra Göran Åkerhielmin omintakeisesta kesäasunnosta rehevine, välimerellisine puutarhoineen, jossa myös kirjailija Tove Jansson aikoinaan vietti aikaa.

Aiemmat artikkelit aiheesta:

Alkuperäinen tapahtuma ilmoitus
https://www.2cv.fi/sandvik-2cv-camping-16-18-6-2023/

Vaihtoehtoinen reitti Sandvikiin
https://www.2cv.fi/vaihtoehtoinen-reitti-sandvikiin/

Lauttavarausohje
https://www.2cv.fi/lauttavarausohje-kokar-2023/

Foorumin keskustelu
https://www.2cv.fi/keskustelut/aihe/sandvik-2cv-camping-16-18-6-2023-usein-kysytyt-kysymykset/