Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteet myy Suomen 2CV-Kilta Ry, y-tunnus 1878075-4.

Tilauksen yhteydessä rekisteröidyt asiakkaaksi. Rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjautua suoraan omilla tunnuksillaan, mikä nopeuttaa asiointia.  Tilauksen yhteydessä antamasi henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tästä lisää erillisessä tietosuojaselosteessa

Tuotteiden toimitusaika on varastossa olevalle tavaralle 1-5 arkipäivää.  Toimitustapa Posti. 

Tuotteiden hinnat veloitetaan voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana (kampanjat)  Tuotteiden hintoihin ei sisälly toimitusmaksuja. Toimitusmaksut ilmoitetaan ja veloitetaan tilauksen yhteydessä ja vahvistetaan tilausvahvistuksessa. Tuotteiden hinnat ja toimitusmaksut sisältävät arvonlisäveron. 

Verkkokaupassa voit suorittaa maksut tuotteista ja toimituskuluista käyttäen yleisimpiä verkkopankkeja sekä maksukortteja.  Maksaminen tapahtuu Paytrail-palvelun kautta. 

Kaupan peruminen

Kuluttajalla on oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä. Palautuksissa otetaan yhteyttä Clubshopin sähköpostiin clubshop@2cv.fi
Kuluttajalle aiheutuu palautuksesta kustannuksia palautuspostimaksun verran.

Kun palautus on hyväksytty, maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen clubshop@2cv.fi.

Mikäli saamassasi tuotteessa on virhe, ota viipymättä yhteys yllä mainittu sähköpostiosoitteella, niin sovimme toimintatavasta yhdessä.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Maksuehdot

Pankkimaksut
Käytössäsi on seuraavien suomalaisten pankkien maksupainikkeet: OP, Nordea, Aktia, POP, Liedon Säästöpankki, OmaSP, Ålandsbanken, Danske Bank, S-pankki ja Handelsbanken.

Mobiilimaksaminen: MobilePay ja Pivo

Luottokortit: Visa Electron, Visa ja Mastercard