Telttis 1/2018 – Pohojanmaan tiedote

Uunituore Telttamotskari tässä teille kevään merkiksi. Ulos kun katsoo ja ulkolämpömittariin, ei tosin heti uskoisi kevään olevan nurkantakana, niin talvinen on maisema. Sieltä se ajokausi kuitenkin tulee, toisille ennemmin ja toisille myöhemmin. Siksi onkin hyvä tietää, mitä jaoksessamme on tapahtunut ja mitä on tulossa. Olette taas sydämellisesti tervetulleita kaikkeen mukaan.

Tehdään tästä hieno kausi ja ollaan aktiivisia!

POHOJANMAAN JAOKSEN TULEVAA

Pohon huolto/korjausehtoo tiistaina 11.4.2018 alkaen klo 17.30

Kevättä on jo ilmassa ja se tietää jaoksen ensimmäistä yhteistä tapaamista korjausillan merkeissä. Kokoontuminen Automecassa, Päivölänkatu 34, Seinäjoki.

Osatarpeissa ota yhteyttä Lampilan Mattiin puh.044 421 3950. Erikoistyökaluja tarvitsevat voivat ottaa yhteyttä Jussi Sarpoon 0400 667 624 tai Jukka Isomäkeen puh.040 720 0211.

Olette sydämellisesti tervetulleita huoltamaan ja/tai korjaamaan kulkimenne ”lyöntiin” uusiin seikkailuihin. Jos oma kuljin on kunnossa, voit tulla myös seurustelemaan tai auttamaan muita. Kahviakin tarjolla!

Vappun viettoa 1.5.2018

Vappupäivänä 1.5. vappuajelulle lähtijät kokoontuvat Seinäjoelle, entisen Anttilan tavaratalon parkkipaikalle n.kello 10.45 ja matkaan lähdetään klo 11.00.

Kaupunkiajelun jälkeen suunnataan Ylistaroon Kriikun Myllylle, Kaukolanraitti 7, 61400 Ylistaro. Kriikun Mylly sijaitsee kauniin Kirkonkosken partaalla Seinäjoen Ylistarossa. TERVETULOA kevätkokoukseen 1.5.2018 Ylistaroon vanhaan, idylliseen myllymiljööseen!

Rakkautta Pohojammaan Kautta- tapahtuma Alavudella 14.- 16.9.2018

Otsikko kertoo osviittaa mitä tuleman pitää. Paljon positiivista, rakkauden täyteistä ohjelmaa luvassa. ”Lankea LOVEen Pohojammaalla”! 

Yhteensattumien vuoksi tapahtumamme siirtyi viikolla, mutta emme ole siitä moksiskaan, vaan tapahtumasta tulee syksyisestä ajankohdasta huolimatta lämmin ja sydämellinen. Kaikki mukaan suunnittelemaan ja ideoimaan tapahtumaa.

TERVETULOA!

POHOJANMAAN JAOKSESSA TAPAHTUNUTTA

Pikkujoulu/syyskokous 25.11.2018 Linds Kökissä Närpiössä

Jaoksemme syyskokous/ pikkujoulu pidettiin lauantaina 25.11. kasvihuoneravintola Linds Kökissä Närpiössä ( www.lindskok.fi.) Aloitimme kokouksella ja sen jälkeen vietimme pikkujoulua hyvän ruoan merkeissä. Suosittelen lämmöllä käymään paikassa, jos se ei ole ennestään tuttu, ruoka oli TODELLA hyvää. Seinäjoelta ajelimme turvallisesti bussilla, luottokuskimme Mikan kyydissä. Reitti kulki Ilmajoen, Kurikan, Kauhajoen ja Teuvan kautta Närpiöön. Paluu samaa reittiä ehtoommalla. Mukaan olisi mahtunut väkeä enemmänkin.

Kokous saatin pidettyä ja virkamiehistö valittua. Virkamiehistön kokoonpano säilyi melkein entisellään. Muutosta tuli sen verran, että toiminnantarkastajiksi valittiin Irma Arola ja Päivi Saranpää, Tiina Heleniuksen ja Risto Arolan tilalle. Kymnaasihäjy Pahankalan Jussi on eronnut Killasta, eikä hänen tilalleen ole valittu ketään.

Killan JP-kokous

JP-kokous ja Killan Talvitapahtuma pidettiin tuttuun tapaan laivalla, Viking Crace oli laiva ja määränpää Tukholma. Jaoksemme jäseniä matkalla mukana oli kuusi.

JP-kokouksessa kasattiin tulevan kesän kiltakalenteri. Melkein jokaiselle viikonlopulle saatiin tapahtuma, joten nyt aktivoidutaan Pohossa ja lähdetään innolla tapahtumiin mukaan!

Kevätkokouksen esityslista

Suomen 2cv-kilta ry.n Pohojanmaan jaoksen kevätkokous 1.5.2018 Kriikun Myllyllä, Kaukolanraitti 7, 61400 Ylistaro

1 § Kokouksen avaus
2 § Kokouksen puheenjohtajan valinta
3 § Sihteerin valinta
4 § Pöytäkirjantarkastajien valinta
5 § Kokouksen osallistujien, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
6 § Kokouksen esityslistan hyväksyminen
7 § Toimintakertomuksen hyväksyminen vuodelta 2017
8 § 2017 tilien, tilinpäätöksen sekä toiminnantarkastajien lausunnon kuuleminen
9 § Tilien hyväksyminen ja tilinpäätöksen vahvistaminen sekä vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille
10 § Muut asiat
   – Rakkautta Pohojanmaan Kautta-tapahtuma
11 § Kokouksen päättäminen


2018 Virkamiehistö

 • Jaosporvari Elisa Peltonen
 • Sihteeri eli skriba Silja Wartio
 • Rahastonhoitaja eli plakkarihäjy Eija Lampila
 • Besserwisser Helge Helenius
 • Mixtehäjy Jussi Lampila
 • Jakarihäjy Jussi Sarpo, työkaluvastaava Jukka Isomäki
 • Mecahäjy Matti Lampila
 • Kyökkihäjy Taina Inkeri
 • Soppatykkihäjy Eero Inkeri
 • Klupuuteshäjy Seppo Patteri
 • Häspyytteri Yrjö Koskimäki
 • Raittihäjy Juha Reinikka
 • Junnuhäjyt Martta Virkkala
 • Talkkarihäjyt Kaija ja Esko Harju
 • Toiminnantarkastajat Irma Arola ja Päivi Saranpää

Kaunista kevättä ja hyviä ajokelejä toivoen,
JiiPee