Rakkautta Syrämmaalla 14.-16.9.2018

Kun syksy saa, nii tunnelma senku lämpenöö. Syrämmaalla Pohon porukka päätti heittää häjyylyt sikseen ja ruveta pehemooksi – voi yhyren kerran ja herttin tähäre! 

Poikkeukselliset bileet poikkeuksellisehen aikahan 14. -16.9.  tariolla olis tutuus Kuorasjärven rantamaisemis rakkautta ja substraalia, eiku lämmintä ja henuusta yhyressäoloa. Ajelukisas mennähänki sitte suaraan asiahan, ku Mulukkujärven maisemis kulietahan.  Muutoon tariolla ohojelmaa ainaki melekeen tutulla kaavalla: on puffettia, saunaa, musisoontia ja romanttiset iltamat – taitaa siälä joku ylläriki olla, mutta sen näköö sitte. 

Tervetulua kaikki läheltä ja kaukaa.  Tapahtumamaksu on 30;- ja sisältää ilimootukses mainitut aamiaaset ja ruakaalut. Sisämajootustilaa on kohtuurella, asuntolas on huanehia, jois on tilaa kuurelle hengelle, joten kannattaa sopevia kimppoja miättiä jo ennen ku varauksia teköö – saarahan sitte kaikki halukkahat mahtumahan. Petipaikka kustantaa kohtuullisen 5e/henki/yä.  Eijahan kannattaa olla yhteyres, jos petipaikkaa sisätiloosta kaipaa. 

So’on kuulkaas Rakkautta Pohojammaan kautta Syrämmaalla! 

Rakkautta Syrämmaalla