Tilkkutäkin ompelua ja vähän muutakin Hellurallissa!

Hellurallissa 2018

Facebookista lainattua:

Suomen 2cv-Kilta ry:n Sätkäpeite 2018 -projekti etenee!

Hellurallissa yhteisöllinen ite-taide-projektimme aloitus oli menestys. Saimme paljon aikaan mutta paljon on vielä hauskaa yhdessätekemistä edessä. Kaikki saavat osallistua! Rohkeasti mukaan, kaikki osaavat. (Tämä on lisäksi helppo tapa tutustua uusiin ihmisiin.)

Seuraavan kerran tillkuläjät ilmestyvät yhdisteltäviksi Karjalan Koukeroissa. Materiaalia on melkoisesti jo, mutta yksittäiset uudet palat ovat ehdottoman tervetulleita; ota mukaan tai toimita Pialle tai Piikulle. Erityisesti jaosten logoja halutaan lisää. Hy-Ri ja Lahti jo on. Eihän yksikään jaos halua jäädä paitsi…

Sätkäpeite on osa suomalaisten rättäristien tapaa juhlistaa 2cv:n 70-vuotisjuhlavuotta. Lopputulos julkaistaan Möötissä, kuvat siitä pääsevät kansainväliseen levitykseen. Peite itsessään on Killan omaisuutta ja sitä pyritään jatkossakin pitämään mahdollisuuksien mukaan esillä koti- ja ulkomaan tapahtumissa.

Kiitos kaikille jo tässä vaiheessa.

Pahoittelut videon heikkoa tasoa, joka johtuu lentäjän lentotaidottomuudesta. Unohtui laittaa ohjausliikkeiden hidastin päälle, niin ei olisi niin äkkinäist tuo liike.

Helluralli 2018