Mitäpä Lahden jaoksessa tapahtuu?

No sellaista tapahtuu että pidettiin pois kesäkuun kuukausitapaaminen 15.6. ”Café Tiilijärven” tykönä. Paikalle ilmaantui taaskin maagillisesti, kuin tyhjästä, kokonaista kaksitoista (12) 2CV-harrastajaa!! Loistava saavutus muutaman vuoden hiljaisemman vaiheen jälkeen, hyvä me!! Joukossa oli niin wanhoja sätkäkonkareita kuin uudempiakin kasvoja. JP Jukka loihti (omin tahi apuvoimin) meille oikein makoisat tarjoilut idylliseen pieneen rakennukseen. Siellähän me sitten turistiin asiasta ja vähän asian vierestäkin. Jukalla oli tallissansa -63 wanhus lähtökuopissaan 1. Suurta Wanhustapahtumaa kohti aikoen.

Päästyämme eroon alati uhkaavasta vatsan seudun tyhjyydestä, otimme näin suurten urheilutapahtumien suven kunniaksi urheiluvälineitä kainaloihimme ja siirryimme pelikentälle. Koska meitä oli näinkin runsaslukuisasti paikalla, jakaannuimme kahteen joukkoon peruskoulun alkuvuosien matematiikan oppien siivittämänä. Toinen joukko tarttui teemaan sopien ranskalaisiin kuuliin (jotka tällä kertaa olivat kirkkaita pinnaltansa) ja aloitti ankaran mutta jalomielisen taiston petanquen parissa. Toinen joukkio halusi vaalia päijäthämäläistä perinnettä ja ottivat hekin (sopivan vakavastiotettavia) eriä mölkkypelin tiimoilla. Ah sitä urheilujuhlan henkeä ja auringon kiloa urheilijoiden ja -jattarien kasvoilla!!

Syöminkien lomassa pohdimme, mitä tekisimme heinä- ja elokuun kuukausitapaamisissa. Päädyimmekin siihen, että suuntaamme heinäkuun 5. päivänä kuljinten keulat kohti Vääksyä, kohteena vuosittain Vääksyn kanavalla järjestettävä Mobilisti-ilta. Tapahtuman infernaalisen suosion vuoksi päätimme, että jonomuodostelmassa liikkumiseen ihastuneet kokoontuvat klo 14.00 Vesivehmaan Jenkkapirtin parkkipaikalla ja lähtevät siitä kohti Vääksyn kanavaa. Seuraava kokoontuminen sovittiin klo 16 kanavan puistossa sijaitsevan tapahtumalavan kupeeseen.

Elokuun kuukausitapaaminen sovittiin St. Andre ja Kesäkisat -viikonlopun yhteyteen 5.-7.8., tarkempia aikoja ja paikkoja ilmoittelemme hämäläiseen tapaan ”sitten lähempänä”.

Ei ollut kaamea kapula
Ei ollut kaamea kapula

 

Kilvoittelua hyvässä hengessä
Kilvoittelua hyvässä hengessä