Lahden jaoksen vuosikokous, pikkujoulut ja muuta..

Hyvää marraskuun alkua!

Iloisia uutisia Möötistä Seinäjoelta. Lahden jaos sijoittui ensimmäiseksi uudessa jaoskisamestarikisassa ja palkittiin uudella kiertopalkinnolla!! Seppo ja Risto ovat kiertäneet vuoden aikana uskomattoman monessa kiltatapahtumassa ja ovat suurelta osalta vaikuttaneet Lahden saamaan tunnustukseen.

Lahden jaoksen vuosikokous pidetään keskiviikkona 23.11.2016 klo 18.00 alkaen Lomakeidas Jokikummussa, Koskimyllyntie 450, Hollola. Kimppakyytikin järjestyy tarvittaessa Lahdesta ja Hollolasta. Kokouksen alustava esityslista postitetaan noin 15.11.

Jaoksen pikkujoulu pidetään vuosikokouksen jälkeen n. 19.00- 19.30 alkaen. Jaos tarjoaa osallistujille pikkujouluaterian ja kahvit. Ruokailua varten tarvitaan sitovat ilmoittautumiset Jukka Porrille 15.11. mennessä.

Joulupukki saattaa piipahtaa paikalla. Ota mukaan noin 5€ lahjapaketti ja tonttulakki. Musiikkia on myös tarjolla.

2CV-Killan kotisivuilla on ollut runsaasti asiaa jaoksen toiminnasta. Nyt uutena asiana Seinäjoen möötissä tuli esille ajatus ranskalaisten autojen yhteisestä kotisivusta. Seppo lienee paras kertomaan asiasta jaoksen vuosikokouksessa.

Rättäreiden talvisäilytysasia on nyt liikahtanut eteenpäin. Meille on tarjolla Herralassa lämmintä ja valvottua tilaa. Talvikausi marraskuu 2016- toukokuu 2017 maksaa 200 euroa (n. 30 €/kk). Jos olet kiinnostunut asiasta, niin ota yhteyttä pikaisesti tämän viikon 44 aikana Jukka Porriin joko sähköpostitse tai puhelimella.

2CV-Killan Jaosporvarikokous järjestetään Helsinki – Tallinna laivalla 7-8.1.2017. Kaikki Killan jäsenet ovat tervetulleita tilaisuuteen. Lisää tietoa seuraavassa Nyytisessä.

sätkäterveisin JP Jukka