Lahden jaos kokoontui pikkujouluihin ja vuotuiskokoukseen

Lahden jaos kokoontui 24.11.2017 perinteiseen vuoden pimeimmän ajan katkaisuun, jaoksen pikkujouluihin ja vuotuiskokoukseen Lomakeidas Jokikumpuun Hollolaan. Paikalle saapui säädetyssä järjestyksessä 15 jaoslaista. Lumen puutteesta huolimatta pukkikin saapui paikalle, olihan hän vaihtanut porojen vetämän reen kahden hevoisen vetämään Dyaneen!

Illan aluksi kohotimme jp Jukan johdolla maljat Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi, asiaankuuluvasti Haa! -huudolla ryyditettynä.

Malja 100-vuotiaalle Suomelle!

Tämän jälkeen siirryimme nauttimaan Jokikummun aina maittavasta joulupöydästä.

Herkkua on siinä monenlaista..

Seuraavaksi siirryimme illan viralliseen osuuteen, vuotuiskokoukseen. Jp Jukka toimi puheenjohtajana kertoen jaoksen järjestämistä tapahtumista ja muista aktiviteeteistä, joihin jaoslaiset osallistuivat vuoden aikana. Tilikirjat tarkasteltiin ja tehtiin alustavaa suunnitelmaa vuoden 2018 tapahtumista. Niin ja tietenkin valittiin jaokselle vuoden 2018 virkamiehistö:

jaosporvari Jukka Porri

skripa Vesa Lappalainen

kirstu Timo Kosonen

jakari Timo Kosonen

matroona Maija Malinen

Virkamiehistö kiittää jaoslaisia luottamuksesta!

 

Kun kokous oli koputeltu päättyneeksi, siirryimme joulukahvien ja -torttujen pariin, samanaikaisesti pukin pikku apulaistonttutyttö Venla jakoi lahjat, olimmehan olleet (riittävän) kilttejä vuoden aikana!

Lahjusten jakoa..
Pimeiden iltojen puhdetöitä tiedossa..

Lahden jaos haluaa kiittää koko kiltakansaa kuluneesta vuodesta ja toivottaa itse kullekin säädylle rauhaisaa Joulun aikaa ja tapahtumarikasta vuotta 2018!!