Lähtöpaikka lukkoonlyöty

Lähtöpaikka lukkoonlyöty

Raidin lähtöpaikaksi on ilmoitettu Taivassalo, mutta nyt kun asiaa on enemmän tutkittu niin lähtöpaikka siirtynee naapurikuntaan Kustaviin. Eri tahoja on lähestytty sähköpostitse ja vastaanotto on ollut kovin erilaista. Toiset kohtelee rättäri yhteydenottoja “moottoripyörä jenginä” ja toiset taas mukavina “maailman matkaajina”.

Lähtöaluetta tutkiessani, löytyi Kustavista paikka jossa olisi lähtökahvit juotavissa, vielä ihan tunnettujen tuoreiden munkkien kera. Koska saavumme “lähtöalueelle” osa pitkänkin matkan takaa, joutuu osa varmasti odottelemaan jonkin aikaa. Tästä syystä on mukavaa että lähtöpaikalla on mahdollisuus kahvin lisäksi viettää aikaa myös muulla tavalla.

Kokoonnumme Kustavin käsityöläiskylässä, Kustavin Savipajan kahviossa. Alueelta löytyy keramiikkapajan ja -myymälän lisäksi Paratiisipajan iso kynttilä- ja sisustusmyymälä, sepänpaja, hopeapaja ja tekstiilipaja. Lapsiperheiden iloksi pihalta löytyy myös kotieläimiä ja leikkipaikka.

Kahvila avaa ovensa normaalisti yhdeksältä, mutta ovat luvanneet vierailupäivänämme avata kahvion jo hieman aikaisemmin.

Paikkaan ja heidän tarjoamiin tuotteisiin voi tutustua etukäteen osoitteessa:
http://www.kustavinsavipaja.fi