Kolme asiaa – Raid 2 PAPP

Kolme asiaa – Raid 2 PAPP

Tässä hieman vanhan kertausta ja sitten uutta asiaa.

Peterzens majoitus Kustavissa pitkämatkalaisille

Peterzens on tehnyt meille majoitustarjouksen 7.-8.6. yölle. Peterzens Boathouse majoitus on lähellä Iniön lauttarantaa ja reilun kilometrin päässä Kustavin Savipajasta jossa kokoontuminen on torstai aamulla.

Boathousien hinnat:  1hlö majoittuessa 41€, 2hlöä majoittuessa 59€ ja ekstra vuoteiden hinnat per aikuinen 35€. Hinnat sisältää aamiaisen ja saunan. Eli kaksi henkilö samassa huoneessa alle 30 eur / hlö, sisältäen  saunan ja aamupalan. Ottopoika ja Taitelija Esa valitsi tämän vaihtoehdon.

Tarjous on voimassa 28.5. saakka tai niin pitkään kuin huoneita riittää. Toimi nopeasti! Kerro varatessasi tunnus: rättisitikka.

Varaukset sähköpostitse osoitteesta leontinap@gmail.com. Voit varata myös puhelimitse, jos soitat ennen 18.5. Leontina lähtee silloin matkalle eikä pysty vastaamaan puhelimeen. Puhelin 050-4653387.

Lisää Peterzenin palveluista löytyy osoitteesta:
http://peterzens.fi


Majoitusta Tuijan ja Riston luona Raisiossa

Tuija Antinkaapo ja Risto Uola ovat lähdössä mukaan raidille. Tuija lupasi että myös heillä voi yöpyä ennen lähtöä, eikä aikainen herätys haittaa, koska talon väki starttaa samaan matkaan. Tuijan yhteystiedot löytyy uudesta Apua-Helpistä sivun 20 alalaidasta.


GPS-seuranta retken aikana

Järjestely toimikunta järjestää mahdollisuuden testata GPS-paikannusta Raid 2 PAPP:n aikana. Mitä useampi haluaa osallistua kokeiluun, sitä useampi kuljin saadaan kartalle raidin aikana.

Mitä tarvitset osallistuaksesi seurantakokeiluun:

  • tarvitset Android tai iPhone puhelimen
  • puhelimeen autolaturin
  • liittymän johon datasiirto kuuluu hintaan (nykyään lähes kaikissa)

Allaolevalla kartalla näkyy minun kulkimeni, sekä TR-151 testilaite. Jos haluat oman kulkimesi kartalle lähetä minulle puhelinnumerosi (sen johon seuranta halutaan), kulkimen rekisterinumero ja nimesi, sähköpostilla osoitteeseen mika@koivunen.eu. Saat simppelit ohjeet sovelluksen asennukseen paluupostina. Palvelu on veloituksetta käytössäsi kuukauden ajan, jonka jälkeen kokeilujakso päättyy. Palvelun tarjoaa navixy.com.