Raid 24 Islands – lähtö lähestyy

Raid 24 Islands – lähtö lähestyy

Kesäkuu on päättymässä ja lähtö Viron Raidille lähestyy huimaa vauhtia. Sähköpostiin on tullut kaikenlaisia pieniä kyselyitä ja kerään niitä nyt hieman tähän yhteen.

  • Maksuton peruutus Tallinkille ja Tuulelaivoille on päättynyt 27.6.2016. Tästä eteenpäin pystytään palauttamaan vaan se osuus matkanhinnasta, minkä järjestäjä saa itse takaisin.
  • Kokoontuminen laivalle torstaina 14.7.2016. Jokainen saapuu omaan tahtiin, mutta mieluiten hyvissä ajoin Jätkäsaareen. Osallistuja voi ajaa suoraan autojen lähtöselvitykseen, jossa kysytään varausnmero ja rekisterinumero. Lähetän tarkemmat tiedot lähempänä ajankohtana.
  • Laivalla ei ole varattu etukäteen ruokia, eli jokainen voi ruokailla haluamallaan tavalla. Kokoontuminen myöhemmin ilmoitettavaan paikkaan, jossa jaetaan hieman lisäohjeita Raidiin liittyen sekä Safety/Road Book jokaiseen kulkimeen (saatetaan jakaa myös odottelu jonossa, jos aikaa on). Ja vietetään aikaa rupatellen ja mahdollisesti kisaillen.
  • Matkaan lähtee 26 2CV-pohjaista kuljinta ja kaksi Camionettea, joten letka on tarkoitus jakaa laivalla neljään seitsemän auton ryhmään. Pyritään pysymään kasassa, mutta kuitenkin letkan venyessä niin että ainakin oma ryhmä pysyy koossa.
  • Vaikka polttoaine Virossa on edullisempaa kuin meillä, niin tarpeettoman alkumatkan pysähtymisten välttämiseksi, olisi erityisen toivottavaa että jokaisen kulkimen toimintasäde laivalta ulos ajettaessa olisi vähintään 130 km.
  • Ruokailuvälit raidilla on valitettavasti jouduttu suunnittelemaan hieman aikuisnäkökulmasta. Lapset ja muut säännöllisempää ruokailua tarvitsevien kannattaa varata matkalle jotakin välipalaa.
  • Kaikista majoituspaikoista ei ole saatavilla liinavaatteita, joten ottakaa oma tyynyliina, lakanat ja pyyhe matkaan.

 

Lisää tarkistettua tietoa tulossa lähiaikoina.

Terveisin,
Raid 24 Islands
järjestelytoimikunta