Lahden jaoksen tarjontaa kesän korvalla

Lahden jaos on taas kokoontunut suunnittelemaan kevään ja alkukesän ohjelmaa, ja kaikenlaista on taas tarjolla sätkäkansalle niin kuvernmentin sisällä kuin liepeilläkin. Nyt kun sätkiä on jo herätelty talviuniltaan, onkin kiva rullailla aluksi näitä kotokulmien tapahtumia kohti:

 

Classic Motorshow, Lahden Messukeskus 6-7.5.

Hiano vanhojen kulkuneuvojen tapahtuma. 2CV-Kilta osallistuu jälleen kerran, nyt ranskalaisessa katunäkymässä.

Ja he, kutka tunnistavat pikku kätösiensä jo malttamattomina nytkähtelevän toimettomuuden vallassa, tarjoutuu oiva mahdollisuus osallistua näyttely”osaston” pystytys- ja purkutalkoisiin. Pystytystalkoot alkavat huomenna 5.5. klo 10.

 

Rompepäivät lauantaina 13.5. klo 10.00 alkaen Kouvolan Myllykosken Rautakorvessa.

Lähtö Hiihtostadionin parkkipaikalta klo 9.00 porukalla tai omin päin. Tee lista itsellesi, jos tarvitset uutta tai käytettyä osaa rättäriisi. Tahi jos sinulla on itsellesi tarpeetonta sätkäroi.. pardon: tarviketta, tule ihmeessä paikalle tekemään kauppaa muun kiltakansan kanssa!!

 

Huoltoilta Kossun pajalla torstaina 18.5. klo 17.00 alk., Pyhäntaantie 261, 15460 Mäkelä

Osaanko minä tehdä ruostevauriolle tai lommoille mitään? Eipä hätää, nimittäin TYÖKALUMAKASIINIn pojat tulevat paikalle DEMO-esityksen merkeissä meitä opastamaan (maalauksen työvaiheet; puhdistus, hiominen, kittaus, pohjamaalaus, maalaus, vahaus, työvälineet ja aineet ym). Tuotteiden ostomahdollisuus.

Tilaisuus on kaikille kiltalaisille avoin. Lahden jaos tarjoaa osallistujille pullakahvit.

 

Kuukausikokous torstaina 1.6. klo 18.00 Kahvila Kariranta, Vesijärven satama

Tule paikalle ideoimaan ja suunnittelemaan jaoksen kesän toimintaa, tapaamaan muita katonkäärijöitä ja viettämään turinailtaa jaoslaisten kesken (eikä me kyllä muista jaoksista tulevia vieraitakaan vinoon katsota..)!!

 

Tervetuloa kaikille säätyyn tahi kilta-arvoon katsomatta!!