Kevätkokous ja Jääratapäivä 10.3.2018 Lopen Topenolla

Jääratapäivä 10.3.2018

Kevät lähestyy kovaa vauhtia ja niin on myös Killan vuotuisen kevätkokouksen aika. Tällä kertaa kevätkokous pidetään 10.3.2018 Lopen Topenolla jääratapäivän merkeissä. 

Lopen Topenolta näet löytyy maatila, jonka arkirutiinit poikkeavat muiden kaltaistensa elämänmenosta. Viljelyn lomassa Sari ja Hannu Saukkola ylläpitävät koko maankin mittakaavassa harvinaislaatuista matkailutilaa. Saukkolan tilan maita halkoo Etelä-Suomen ainoa ralliautojen testi-EK. Osoite: Saukkolantie 160 12920 TOPENO

HUOM! Tapahtumaan pääsy vain Suomen 2CV-Killan jäsenille ja heidän seuralaisille.

Käytössämme olevat kulkimet eivät ole Suomen olosuhteissa kovinkaan yleisiä kilvanajo välineitä, joten järjestämme leikkimielisen kilpailun, jossa taidon merkitys menee tehon edelle. Ajoharjoittelu on lisäksi mahdollista omien taitojen ja kykyjen mukaan. Suljetulla alueella ajoharjoittelu on mahdollista myös nuorille ajokortittomille. 

Kisailun ja jäähurvittelun ohessa on mahdollisuus nauttia Sarin keittiön leivonnaisista ja tuoreesta kahvista. Tarjoalla on myös monipuolinen ruoka ennakkovaranneille. Ruokailun ennakkovaraus on pakollinen, jotta maatilan emäntä osaa varautua sopivalla ruokamäärällä.

Päivän aikataulu

10.00-12.00 jäärata-ajelua ja kisa jääradalla
12.00-13.00 kahvi / ruokailu (ennakkoon varanneille)
13.00-> Kevätkokous
 

Menu

Broileripastaa, salaatteja, kypsää possua, makkara avec, leipää, juustoa, kotikalja, mehu ja vesi sekä kahvi/tee + jälkkäri.
Hinta 15 eur / persoona. Alle 7 v puoleen hintaan ja alle 3v ilmaiseksi. Varaa ruokailu 4.3.2018 mennessä.

Ruokailuvaraus on päättynut 3.4.2018. Kahviosta saa kuitenkin kahvia ja leivonnaisia koko tapahtuman ajan.