Hy-Rin tiistaitapaamiset kesällä 2017

27.6. Mommilan Kyläpuoti

Mommilan Kyläpuoti

Tiistaina 27. kesäkuuta Mommilan Kyläpuoti järjestää teemaillan klo 17-20, jonne kaikki ”vanhat ajoneuvot” ovat tervetulleita. Hy-Ri pitää tuolloin kahvittelun Mommilan Kyläpuodissa ja kutsuu myös Hämeenlinna ja Lahtelaiset mukaan. Täytetään omistajan luvalla Kyläpuodin piha rättäreillä. Tulossa on lähialueelta myös työkoneita, mahdollisesti Triumpheja ja muita vanhoja autoja. (Huom. Hyvinkäältä ehdittään paikalle noin klo 18.)

Mommilan Kyläpuoti on Hietoisten kylän entisen kyläkaupan tiloissa toimiva kesäkahvila – keidas keskellä hämäläistä maalaismaisemaa. Kyläpuodissa myydään tuoreita leivonnaisia, 3kaverin™ jäätelöä, Pauligin kahvia, nostalgisia irtokarkkeja ja Laitilan Wirvoitusjuomia. Kyläpuoti on panostaneet myös lähituottajien tuotteisiin, aina paikkakunnan lihatuotteista käsitöihin. Aurinkoisella terassilla on keskiolut oikeudet, ja olutta tai muita raikkaita juomia meiltä saa ostaa myymälän puolelta myös mukaan.


4.7. Knehtilän tila

Knehtilan tila

Tiistaina 4.7. kahvittelemme Knehtilan luomutilalla. Tänne on Tu-Jä-Ken porukalla myös lyhyt matka, joten tervetuloa! Aloitamme klo 18. Paikan osoite Haapasaarentie 75, 05470 Hyvinkää. Sijaitsee noin Jokelan tien varressa Hyvinkään ja Jokelan välissä. Noin kilometri Haapasaarentietä eteenpäin.


Tiistai 11.7. Leppäkosken Woiman kioski

Woiman kioski

Kokoonnumme 11.7. Leppäkosken Woiman kioskille klo 18.00 alkaen, kioski auki klo 20 saakka. Osoite Haukankalliontie 2, Janakkala. Koska kioskilla on katolla alla olevaa tilaa rajoitetusti, on tapahtumalla säävaraus. Sateen sattuessa ollaan Ullan Pakarilla.


11.7. Grilli-ilta Veikolla

Tiistaina 11.7. grillaillan ja kahvitellaan Hupimestarimme Veikon pihamaalla. Jaos tarjoaa makkarat ja kahvit.


25.7. Kytäjän Kioskikeidas

Kytäjän kioskikeitaalle kokoonnutaan 25.7. Kaikki tervetuloa mukaan!