Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 33)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • vastauksena käyttäjälle: Nelkun laatikko #289092

  Morjes,

  mulla ollut parikin kertaa aikamoinen kaktus se proppu ja varmaan ollut palasiakin mukana. Öljyt vaihtanut aktiivisesti, kuten Lasse mainitsikin niiden tärkeydestä.

  Pohdittiin erään 2cv wikipedian kanssa tuossa pari vuotta sitten Hellurallissa, että kuinka pitkään nelkun laatikko kestää. Mun Sätkällä oli ajettu n. 80 tkm, kun sen otin ajoon -97. Nyt ollaan jo matkalla yli 500 tkm ja sama laatikko on nokalla, tosin nyt kutosen kone siellä edellä pörisemässä. Turhaa menin nelkun koneen vaihtamaan pois, kun vika olikin bensapunpussa, eikä muualla….

  vastauksena käyttäjälle: Killan kesäretki 2023 (virallinen) #287184

  Morjes,

  lähestyinkin matkailijoita s-postilla tilanteesta yöpymisten kohdalta. Yksi tuli tuossa töihin ajaessa lisää 🙂

  Muistuttaisin myös omareittiläisiä Kesäretkeilijöiden lisäksi, että huomenna päättyy ilmoittautuminen verkossa Maailmankokoukseen. Yläpalkissa on kontakti sivustoon, jossa linkki ilmoittautumiseen.

  Tässä reittimme Maailmankokoukseen:

   

  • Apalkans, Latvia
  • Liepaja, Latvia
  • Stena Line laiva
  • Soltau, Saksa
  • Koblenz, Saksa
  • Trier, Saksa
  • Nancy, Ranska
  • Mulhouse, Ranska
  vastauksena käyttäjälle: Killan kesäretki 2023 (virallinen) #286774

  Terve kaikki kiikkujat !

  Tässä kovasti yritän sovittaa aikaa työn, lapsiviikkojen ja tulevan muuttoni lomassa hoidella tulevaa kesäretkeämme.

  Touhutiimi on kovasti yöpymispaikkojen varailujen kanssa tekemisissä ja porukkaa meillä on tällä hetkellä 18-19 autokuntaa ilmottautuneena.

  Yksi juttua mitä on tullut esille kevään aikana. Jos Stena:n varaus näyttää, että hytit olisi kaikki varattu, niin sulje verkkosivut ja tyhjennä välimuisti. Tämän jälkeen taas on paljon hyttejä varattavissa.

  Ole kuitenkin Hupimestariin ensin yhteydessä, kun olet varaamassa laivamatkaasi !

  Ilmottautuneista kerään kohta postituslistan ja sinne laittelen tarkempia informaatioita matkasuunnitelmasta.

   

  vastauksena käyttäjälle: Lahen Maalisrastit 11.03.2023 #285893

  Piti ykkösvaimoa käydä ulkoiluttamassa vähäsen ja antamassa valohoitoa, sekä muistuttamassa hänelle että pääsee lauantaina moikkaamaan kavereita taas pitkästä aikaa 🙂

  vastauksena käyttäjälle: Killan kesäretki? #283256

  Terve,

  ovat avanneet näköjään kaikki palvelut jo Liepaja reitille. Vielä hetki sitten oli vaan matkustaminen mahdollista, mutta nyt saa tilattua ruokaakin 🙂

  Informaatiota ja muuta mukavaa tulossa, kuhan me meidän Suuren ja Mahtavimman webmasterin kanssa saadaan aikaiseksi ( lue…Hupimestari kerkee tekemään alustuksen asiaan… 🙂 )

  vastauksena käyttäjälle: Killan kesäretki? #282976

  Morjes,

  tosissaan Stena Line ei ole vielä reittejään julkaissut muuta kuin toukokuun loppuun saakka. Koskee myös Hanko – Ruotsi reittiä.

  Toukokuun lopun lähdölle hintaa Liepajasta tulee halvimmillaan meno – paluu ruokineen 2 – aikuista ja 2 – lasta + ajoneuvo: n. 677 euroa.

  Olen pyytänyt myös tarjouksen Helsingistä lähdölle, kun Stena Line siirtää koko ajan reitin avaamisajankohtaansa. Finnlinesin meno – paluu matkan hinnalla ostaisi katsastetun liikkuvan rättärin, joten se taitaa olla pois suljettu vaihtoehto 🙂

  Liepajasta lähtö saksaan kuitenkin tällä hintatasolla vaikuttaa parhaalta vaihtoehdolta. Säästetty eurohan on aina omassa taskussa mukavampi 🙂

  Laitan heti informaatiota asioista enemmän tänne / Nyytisiin, kun saan tuon Stena Line:n kertomaan hintansa ja reittinsä….

  Hupaisaa Uutta Vuotta !!!

  vastauksena käyttäjälle: Killan kesäretki? #282418

  Terve,

  Killan kesäretki Sveitsiin alustavasti starttaa 15.7.2023 Helsingistä. Reittisuunnitelma esiteltiin syyskokouksessa ja on seuraavaksi esityksessä JP-kokouksessa, kuten myös pieni info joulukuun Nyytisessä.

  Tänne verkkosivuille ( myös Nyytisiin ) tulee heti isompi info, kun saamme tarjouksen laivayhtiöltä välille Liepaja – Travemünde. Tällä hetkellä laivareitti ei ole vielä avautunut ja saamme Stena Line yhtiöltä tiedot hinnasta joulukuun puolella.

  Reitti menee: Viro-Latvia-Saksa-(Luxemburg)-Ranska-Sveitsi. Delemont:ssa olemme perillä 25.7.2023.

  Mutta lisää informaatiota on tulossa asiasta, kun olen tarpeeksi istunut tämän Shell:in Eurooppa kartan päällä pohtien sopivia mutkaisia teitä Maailmankokoukseen ja tarpeellinen laivareitti avautuu varattavaksi.

  Hupaisin syysterveisin

  Hupimestari

  vastauksena käyttäjälle: Sylinterin pellit #279328

  Morjes,

  kyselin tätä omaa kutoskonetta pellittäessä kanssa ja kuulemma saa virittämällä ne siihen, mutta liian lyhyet ( syvyyssuunnassa ). Löytyy kuulemma nelkun pellit kutosen koneesta eräästä aavikonylityspulkasta, eli Meharista 🙂

  Ei kannata ainakaan kokeilla saada nelkun laturin jäähdytyspeltiäkään kutosen koneeseen…voi saada ylimääräisiä lyöntejä sydämmeen, kun alkaa motarilla nojaamaan laturin pyörään ja alkaa hemmetinmoinen sirkuttava metele. Kokeilin eilen työmatkalla….nyt on kutosen oma pelti siellä. Ihmettelinkin miksi ei oikein osu paikalleen se aikaisempi….nyt ymmärrän 🙂

  vastauksena käyttäjälle: Sähköistä #279273

  Morjes,

  tuosta pyyhkijöiden tekosista en tiiä mitään ja pidän sitä normaalina Rättärin mysteerisinä tekosina 🙂

  Siinä käynnistysnapin yläpuolella on ollut alun perin ranskalainen puoliparkki ( pitäs olla nuolikin keskellä ), josta tehty joku muu, kun suomessa ei sellaista saanut olla.

  Mulla -73 nelkussa siitä menee epämääräisesti pitkät päälle kun sitä kääntelee. Pissapoika on alun perin pumppumallinen.

  vastauksena käyttäjälle: Jarrupalojen materiaali #278750

  Moro,

  mulla ollut keraamiset palat levyissä ollut 3-vuotta. Sotkua tosissaan on vähemmän ja ei ne metelöi kyllä, mutta en mä tiiä onko teho jarruttamiseen sen ihmeellisempi.

  Ajelen tosin etupäässä maantiellä ja vähemmän kaupungissa ja on se 2CV pysähtynyt kyllä peurojenkin eteen hyppiessä sen mitä on vaadittu.

  vastauksena käyttäjälle: XLIII MÄKIKOTKA GP & XLVIII 2CV SM-HIIHDOT 5.3.2022 #277963

  Keväistä maaliskuun alkua !

  Lauantain kisapaikat on käyty tarkistamassa ja kisakenttä odottaa vaan enään kisailijoita paikalle.

  Kuvassa fiilistä Jokikummun hyppyrimäen laelta. Kiitos Hämeenlinnan Team Mäkimonttu porukalle hyppyrin teosta 🙂

  T: Raine

  vastauksena käyttäjälle: Penkin liuku murtunut #276921

  Irroita tuo vanha ja tilaa varaosana uusi kiskonosa. Se sitten vaikka ruuvailet kiinni penkin runkoon.

  Näin minä tein ja nyt ei enää tarvi pitää penkkiä putkiklemmareilla ja nippusiteillä kulkimessa kiinni 🙂

  vastauksena käyttäjälle: Lokakuun Eka (lauantai) #276206

  Hyvää syksyistä päivää Kiltalaiset !

  Paikalle on tulossa myös 2cv aiheisia kangastuotteita valmistava henkilö, joten aivan varmaa joulupukin tuontitavaraa olisi tarjolla kanssa 🙂

  T: Lahden JP Taivainen

  vastauksena käyttäjälle: St.Andre ja Kesäkisat 13.8 – 15.8.2021 Jokikumpu / Lahti #275605

  – Tapahtumamaksu 12 euroa / aikuinen. Sisämajoitus + 10 euroa petipaikka / viikonloppu.

  – Ruokailu: aamupala 6 euroa / henkilö. Lauantai ruokailu kisan jälkeen 10 euroa / henkilö. Lapset alle 12 – vuotiaat aamupala ja ruokailu – 50 %. Maksu ruokailusta ravintolalle.

  – Ilmottautua tarvitsee sisämajoitusta halutessa Seppo Niemi: 044-505 8575. Paikanpäällä Seppo Niemelle Jokikummun ravintolan edessä.

  Informaatiota myös viimeisimmässä Nyytisessä ja verkkosivun etusivulla.

  vastauksena käyttäjälle: Ketään ei tullut vastaan #275189

  Tänään Hämeenkoski – Kotka – Hämeenkoski välillä vastaan tuli: vihreä Kutonen Lahdessa, harmaa Wanhus Kouvolassa ja punainen Dyane Hollolassa Kukonkoivussa.

  Lahden moottoritie ja tie 140 Mäntsälästä etelään on hyvää seutua bongailla Sätkiä 🙂 Osumatarkkuus on viikkottaista.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 33)