Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 183)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • vastauksena käyttäjälle: Saa poistaa,nelkku projekti tarjolla #279566

  Edit, turhaa lätinää ylempään oli

  vastauksena käyttäjälle: Nettisivujen ja keskustelupalstan uudistus #233372

  Täysin samaa mieltä edellisten kanssa. Nyt toimii ainakin minulle riittävällä nopeudella ja on paaljoon hienompi mukavamman käytettävyyden lisäksi. Iso kiitos kaikille osallisille.

  vastauksena käyttäjälle: Hy-Ri kahvittelu tiistaisin Ullan Pakarissa klo 18 alkaen #228950

  Mä(lue vanha talo) päätti että joko sukellan pas..kaivoon tai siirryn riulle..että jäi rautakaupassa ja kahveilla käynnit taas väliin..

  vastauksena käyttäjälle: Hy-Ri kahvittelu tiistaisin Ullan Pakarissa klo 18 alkaen #228937

  JOS tänään osuisi rautakaupassa käynti ja muut taivaanmerkit kohdilleen niin voisi vääränmerkkisellä piipahtaa pikakahveille;) Onko Ulla vai joko sotkuun pääsee?

  vastauksena käyttäjälle: The Goddess #228660

  Aika samoihin menee Hemulikin. En tarkkaan nyt muista olosuhteita ja nopeuksia mutta useamman kerran 110-120 välille jopa kolmen hengen lomakuormassa esim. Tänä kesänä. Ja kyllä ihan perinteisillä kärjillä se.

  vastauksena käyttäjälle: Hy-Ri kahvittelu tiistaisin Ullan Pakarissa klo 18 alkaen #227306

  Mun piti jo alkaa kojoottia muistuttaa että tänään olisi ilmaista munkkikahvia tarjolla;) mutta ensi kerralla sitten..tulen vaikka hakemaan:D vetareita en ole ehtinyt laitella vielä mutta silmämääräisesti veikkaisin niitä tuplaristimalleja. Mittailin vain noin suunnilleen. Tarviitko itelles? Tuon tietty jos tarve on.

  vastauksena käyttäjälle: Ami 6 ropelli tai… #227236

  Asia A) Kiitos kojootti taasen apu löytyi ja rojekti jatkuu.
  Asia B) Sannia lainatakseni mitähän v..tua taas. On tässä(ihan omaa tyhmyyttäni osin)ollut aika monta kantoa kaskessa mutta oli jo lähellä ettei roppu pala;) eli vaihdoin vanhuksen jarrupääsylinterin uuteen ja aloin laittaa nestesäiliötä paikalleen niin juntturi aivan tolkuttomasti isompi kuin mun entinen…vanha noin 10 mm ja uusi ainakin 14( ei huvita edes mitata kun koeajo taaaaas siirtynyt prkl sta ja niin;) onko lasikupissa ja peltipurkissa siis ero eikä mun mielestä Burtonilla ollut kuin yhtä mallia? Ja jos on niin löytyiskö lasikuppia ylimääräistä?
  Edit. Peltikupin juntturi n. 10,5 mm ja uudessa sylinterissä(lasikupille??) 14 mm mittausten tuloksena.
  Purin molemmat ja vanhakin onneksi aika hyvä joten taisin ostaa uuden sylinterin hinnalla korjaussarjan vanhaan..tuleville tiedoksi ettei tarvii todeta kotona:D

  vastauksena käyttäjälle: Ami 6 ropelli tai… #227122

  Tuossa lukee että viesti näkyy vain viestin aloittajalle….ei kyllä ainakaan mulle näy millään:'( mutta onneksi on kojootille muistaakseni numero olemassa joten soittelen sulle kojootti kun ehdin. Ei oikein toimi tämä”yksityisviesti” ylläpidolle infoksi:D

  vastauksena käyttäjälle: Hy-Ri kahvittelu tiistaisin Ullan Pakarissa klo 18 alkaen #226793

  Olipa mukava yllätys kun pääsin osalliseksi kahveihin:) Kun Juha ei mene kahveille niin kahvit tuli Juhan luo ihan kirjaimellisesti;) Kiitos kaikille.Oli oikeasti mahtava näky ja fiilis kun alkoi kuljinta pörähdellä pihaan. Otetaan uusiksi joskus ja juodaan kahvit yms. Myös silloin..P.s se tärkein jos kuka ei tietoa muusta informaatiotulvasta huomaa niin kyllä… lähti se käymään oikeasti 2-3 min viimeisen lähdettyä..todistettavasti:)
  Kiittäen ja yöt toivottaen Juha

  vastauksena käyttäjälle: Vappuajelu [Tu-Jä-Ke] [Hy-Ri] [Porvoo] [Lahti] #226754

  Oli hieno reissu ja rutkasti sätkiä lopuksi kiitos hesalaisten. Kiitokset kaikille ja Henkkaa kimppaan että uusiksi isolla volyymilla. Kiittäen sekä hyvää todella alkanutta kesää toivottaen Sari&Juha poppoineen

  vastauksena käyttäjälle: Geosätkäily (geokätköily) #226655

  Vinkit on niin tapauskohtaisia kuin ihmisetkin. Mutta jos ja epäilen kun Elias kuitenkin käyttää älypuhelinta,niin ensin itse etsit/etsitte geokätkön(on helppoa lähistöltä löytyy aina). Sitten jollain verukkeella Elias mukaan ja ulkoilemaan koko porukalla. Kas sattumalta se kätkö löytyy(pientä etukäteissuunnittelua) ja kotona myöhemmin apsia katsellaan jolloin se koukku tarttuu kun voi sen luurin kautta katsella satelliittikuvaa livenä etäisyyksineen,valita kohteet jne. jne. Sinä tiedät tästä eteenpäin paljon paremmin kuin minä;) Tärkein tietty on se löytämisen ilon luominen. Ja se ettei Elias näe tätä viestiä:D Ja toki voitte aina tulla kylään niin tyttäreni voi hoitaa kaiken tämän noin sekunnissa ja siloin lähdetään.

  vastauksena käyttäjälle: Geosätkäily (geokätköily) #226486

  Eilen liittyi ainakin täällä yksi geosätkäilijä joukkoon;) löydettiin perheen kanssa ulkoillessa vahingossa geokätkö metsästä ja alettiin ihmetellä sitä(avokki kyllä kaverinsa kautta oli vähän hajulla touhusta me tytön kanssa ei yhtään) ja siitä se lähti. Ajattelin heti että loistava tilaisuus yhdistää asiat.
  A ) sätkällä/muulla harrastekalustolla ajelu
  B) Perheen kanssa ulkoilu lisääntyy entisestään kun nuoriso innostuu koska saa älykännyn kanssa touhuta samalla ja muutenkin.
  C) Aivopähkinää tulee kätköjä etsiessä näköjään;)
  Warsinainen win win tilanne. Tosta se www pitäs tulla:D
  Eilen 3 pongausta ja tänään koulun jälkeen jatkuu
  P.s ei me ymmärretä varmaan varsinaista pointtia kun tuntui että jotkut ottaa tämänkin aika totisena kilpailuna mutta meistä oli loistavaa ajankulua sekä yhteistä tekemistä. Koirakin tykkäs kun lenkit aina vaan lisääntyi.
  Suosittelen kokeilemaan

  vastauksena käyttäjälle: Ostettu: Ostaisin turvavyöt Kulkimen TakaKabiiniin #226398

  Moi
  Jos sieltä löytyy paikat lantiovöille(multa ei löytynyt vm 1971)
  Niin multa löytyy uudet käyttämättömät vyöt jotka saat Riihimäeltä. Hinta 50 pari ja kahvit saa tarjota sotkussa hakiessa.
  Itse ostin ne sitroselta vuosi sitten..siellä näkyy vieläkin olevan myös.
  T Juha
  Nolla 4 nolla nolla 639 76viisi

  vastauksena käyttäjälle: Nettisivujen ja keskustelupalstan uudistus #225970

  Nyt kun aloittelin keväthuoltoja sekä kytkinremonttia viimein.. Niin hokasin että tosiaan hakua ei löydy vinkkejä etsiessäni..

  Suurennuslasi hakukenttä näkyy vain isolla ruudulla, mobiilinäkymässä ei. Mutta lisäsin tuossa aieemin valikkoon viimeiseksi hakulinkin, joka näkyy myös mobiilinäkymässä, kun avaa valikon.

  Eikös tuo sivustonäkymän oikean yläkulman haku koske koko sivustoa ja erikseen on foorumille haku kohdassa https://www.2cv.fi/keskustelut/, vai tekevätkö molemmat saman asian (ilman mahdollisuutta tarkenettuun hakuun)?

  Kiitos molemmille nyt löytyy;)
  Ja näin pikaisesti kokeiltuna taitaa Jukka olla oikeassa että hänen vinkkaamansa sivu tosiaan toimii(on muuten suosikeissa nyt niin haku löytyy nopeasti) keskusteluiden hakuna ja juuri se oli nyt tarkemmin katseltuna minkä olin nähnyt kun vahingossa olin juuri siihen kohtaan osunut;)
  Onko Mika asia näin? Ja jos on niin onko mahdollista saada jotenkin järkevöitettyä? Iso kiitos jo etukäteen ja minä pärjään jo nyt hyvin:D

  vastauksena käyttäjälle: Nyytiset 3/2016 #225944

  Jouduin oikein kanssa ajatuksella lukemaan nyytisiä eri aikakausilta ja kyllä totean että jos nyt haluaa hakea eroja oikein välttämättä niin nykyinen ehdottomasti parempi! Ja ainakin itse olen nämä kiinnostavat lehdet lukenut aina tarkkaan jolloin varmasti tärkeät asiat löytyy…Juha 15 v sanois oikeesti mitä vi… väliä moisilla asioilla?
  P.s taas mobiilona niin ei näy”hakunappi” lainkaan..outoa.
  Anyway hienossa kelissä mukava viettää tallipäivää ovet auki:) nautitaan kaikki jookos ja ollaan kiitollisia kun yhteisö toimii.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 183)