Hyvä jäsen, päivitä yhteystietosi!

Killan jäsenrekisteri on siirretty vuoden vaihteessa ”nykyaikaan” ja löytyy nykyään yhdistysrekisteri.fi palvelusta. Edellisviikolla saamasi jäsenmaksu lasku postitettiinkin ekirjeenä jo järjestelmän kautta.

Tiedot järjestelmään tuotiin vanhasta taulukkolaskenta tiedostosta. Uudessa järjestelmässä on kuitenkin runsaasti uusia ominaisuisuuksia, joiden tietoja vanhassa rekisterissä ei ollut. Pyydämmekin kaikki jäseniä jolla on mahdollisuus tietokoneen käyttöön päivittämään jäsentietonsa ajantasalle!

Kuinka homma sitten käy?

Surffaa sivulle yhdistysrekisterin sivuille tästä linkistä.

Huom! Älä yritä kirjautua jäsenrekisteriin foorumitunnuksillasi, ne ei toimi siellä. Jäsenrekisteri on erillinen Yhdistysavaimen tuottama palvelu, johon on luotava erillinen salasana. Käyttäjätunnus on aina rekisterissä oleva sähköpostiosoite.

Jos tai kun sinulla ei ole salasanaa, niin klikkaa sivulla olevasta ”unohditko tai haluatko luoda salasanan?” linkistä. Kirjoita lomakkeelle oma sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä nappia. Mikäli sähköpostiosoitteesi löytyy järjestelmästä saat salasanan sähköpostiisi ja pääset kirjautumaan sisään tuosta ensimmäisestä linkistä.

Jos sähköpostiasi ei löydy saat virheilmoituksen, tässä tapauksessa laita sähköpostia osoitteella matroona@2cv.fi, niin Matroona lisää sähköpostisi rekisteriin. Voit myös soittaa Matroonalle, numero löytyy yhteystietosivulta.

Täydennettävät tiedot

Toivomme sinun täydentävän ja tarkistamaan seuraavat kohdat:

  • sähköposti
  • sähköposti 2
  • matkapuhelinnumero
  • puhelinnumero 2
  • osoitetiedon tarkistus
  • valitse kyllä jos haluat jäsenmaksulaskun jatkossa sähköpostiisi, tämä säästää luontoa ja vähentää Killan kuluja.
  • nimimerkki foorumilla, jos on
  • tietoja kulkimistasi
  • voit myös antaa luvan tietojesi käyttämiseen tutkimustarkoituksissa

Paina lopuksi tallenna.

Kiitos, olet juuri päivittänyt tietosi ajantasalle.

Huom! Mikäli haluat pääsyn myös Killan kotisivuilla olevaan arkistoon jossa paljon vanhoja huoltodokumentteja, tuontitietoja, vanhoja Nyytisiä ja muutama tuhatkunta vanhaa arkistoitua valokuvaa.

Arkisto toimii foorumin tunnuksilla. Jos et ole rekisteröitynyt, niin rekisteröidy tästä. Koska virallisten jäsenten foorumitunnuksia ei ole suoraan ylläpidon tiedossa. Saatat arkistoon mennessäsi saada ilmoituksen, että sisältö on tarkoitettu vain Killan jäsenille. Tällöin tekstissä on linkki lomakkeeseen millä saat tehtyä pyynnön jäsentiedon lisäämisestä foorumitunnuksellesi. Ylläpito laittaa meilitse vastauksen kun tunnuksesi jäsenstatus on päivitetty.