Bassadone Automotive Nordic 20-vuotta Suomessa

Mikä Bassadone? Kyseessä on PSAn automerkkien eli Citroënin, Peugeotin ja DS:n maahantuonnin nykyinen omistaja. Bassadone on aloittanut Suomessa 1997 Suzukin maahantuonnilla ja nykyisin heillä on Suomessa kymmenen automerkin maahantuonti toiminnot, mutta kaikki merkit on omissa yhtiössään. PSA merkkien osalta tehtävää hoitaa Auto-Bon Oy.

Suomen 2CV-Kilta ry puheenjohtajan ominaisuudessa sain kutsun keskiviikkona 15.11.2017 vietettyyn illallisjuhlaan Helsinkiin, Teatteri Foorumiin. Paikalla oli kaikkiaan n. 100 kutsuvierasta. Merkittävässä roolissa oli eri automerkkien jälleenmyyjien parissa työskenteleviä johtotason henkilöitä. Paikalla oli Myös Bassadonen tärkeitä yhteistyö kumppaneita, sekä tietysti heidän oma johto, yhtiön perustajia ja omistajia unohtamatta. Paikalla oli myös Citroën merkkikerho Acryn ja Club Peugeotin puheenjohtajat edustamassa autokerhoja. Tilaisuus alkoi lyhyellä cocktail tilaisuudella ja varsinainen tilaisuus alkoi Sibelius Akatemiasta valmistuneiden huippumuusikoiden, Helena Paavolan ja Seeli Toivion musiikkiesityksellä. Monien juhlapuheenvuorojen lomassa nautittiin ranskalaisen keittiön loistavasta illallisesta. Iltaa jatkoi Pamela Kilpeläinen Jazz Band. Tilaisuuden juonsivat Radio Suomipopista ja TV:stä tutut Anni Hautala ja Juha Perälä.

Kaikenkaikkiaan mukava ilta ja mielenkiintoista oli päästä tutustumaan Bassadonen taustoihin. Heidän käsissään Citroënin maahantuonti saa varmasti myynnin nousu uralle ja merkin arvostuksen nousuun.

Bassadone 20 vuotta Gaala