Citroën Club Bs esillä yhdeksännessä Expo Auto Argentino tapahtumassa

Expo Auto Argentino järjestettiin yhdeksättä kertaa 25. maaliskuuta 2018. Tämä vuosittainen näyttely esittelee maassa valmistetut kulkimet erottelematta merkkejä tai malleja.

Tänä vuonna Citroën Club Bs As antoi kunnioituksensa 2cv: n 70-vuotisjuhlille, ja esittili useita Citroën Argentiinan valmistamia malleja 60- ja 70-luvuilla. Vanhin auto oli 2cv 1961, jonka seurassa oli viisi esimerkkiä 70-luvulla valmistetuista Citroën 3cv:stä. Citroen Club Bs As:n osastolla esiteltiin myös IES America 1986 (3cv:hen perustuva malli, valmistaja Eduardo Sal-Lari Industries).

Toisen ysityisen näytteille asettajan osastolta löytyi useita Mehari-klubin Mehareita vuodelta 1968. IES:n osastolta löytyi lisäksi mallit: IES 3cv, IES Super America, Furgonette, Gringa ja Gringo.

Citroën 2cv 70-vuotta logo

70-vuotisjuhla 2CV: lle on hyvin erityinen juhla. Tämän ikonimainen kuljin on edelleen Citroën brändin merkityksellisin malli koko historian ajan ja sitä valmistettiin miljoonille ihmisille maailmassa. Argentiinassa sillä on ollut suuri merkitys useille sukupolville.
Erityinen logo, jota käytetään vuoden 2018 aikana 70-vuotisen 2cv:n juhlatapahtumissa, on arkkitehti Fernando De Stefanon suunnittelema, hän on luova ja erinomainen yhteistyökumppani Citrobairesille.

Jos puhutaan logon suunnittelusta, niin korostamme sen käsitteellistä yksinkertaisuutta, joka on ele edustamallemme kulkimelle ja sen filosofialle. Sen linjat ja yksinkertaiset muodot yhdistyvät mestarillisesti. Logo luo erityisen siluetin kulkimeen ja sisältää suuren syyn juhlaan: 2CV 70 vuotta. Tämä logo on meillä esillä jokaisessa tapahtumassa tämän vuoden loppuun asti.

Alejandro Beiroa
Citroën Club Bs