Citroen 2cv vendo
Huvi

Haikea 2cv videotarina

5.6.2017 0

Tämän videon pääosissa on aiemmissakin julkaisuissa tavattu kuljin ja henkilö. Tällä kertaa juoni on hieman haikeampi.

2cv virtual race
Huvi

2cv Virtual Race

2.6.2017 0

Hyvää viikonloppua kaikillre tämä ”Race” videon saattelemana. Ei ole tässä virtuaalikulkimessa aivan vakio laatikko/kone kun katsee tuota nopeus- ja kierroslukumittaria. Ainakaan Hertta ei kulje kakkoselle kahdeksaakymppiä.

Sahara
Huvi

Nelivetotekniikka on POP!

10.5.2017 0

Tiistaina Hy-Rin kahvikeskusteluissa tuli taas tunne, että Sahara tai ylipäätänsä neliveto tekniikka on POP. Tällä videolla esitellään taasen yksi (aito?) Sahara malli. 

2CV Trial Morvan
Racing

Routa sulaa ja ajo alkaa olla melkoista Trialia

24.4.2017 0

Kevät tulee ja routa sulaa. Ainakin mökkitiellä liikkuminen oli melkoista trialia, parin kuukauden päästä tie on taas tasoittunut. Videolla esiintyvät kaverit eivät odottele tien tasoittumista, vaan etsivät joka kerta hieman haastavampia olosuhteita ”kulkemisharjoituksiinsa”.  Monista kulkimista […]

Automies 70-luvulla
2CV Press

2CV ja Tiina keräävät ystäviä [Automies 70-luvulla]

19.4.2017 0

Tasatahtia ovat nämä mainiot autot astuneet suosion polkua tämän vuoden aikana. Molemmat ovat löytäneet satamäärin uusia ystäviä ja samalla virkeä 2 CV-Kilta saanut runsain mitoin uusia innostuneita jäseniä. Ennen pitkää ovat väistämättä edessä syksyn liukkaat […]

2CV Camping
Huvi

2CV Camping – lyhyt oppimäärä

6.4.2017 0

Tällä videolla esitellään 2CV Camping ratkaisuja silloin kun kaikki on mietitty. Seuraava vaihto on tietysti paku. Joukut meistä on siirtynyt kova-äänisesti jopa kaminaan. Onko sinulla omia ideoita camping touhuihin, kirjoita niistä foorumilla!