Älä missaa kauden päätöstä – Ilmoittaudu nyt!

Ilmoittaudu Mööttiin nyt!

Kiltakauden ehdoton kohokohta on Möötti. Tänä vuonna juhlimme Pudasjärvellä Hotelli Iso-Syötteellä. Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella. Ilmoittautumisosoite löytyy Nyytisestä 4/2017 sivulta 9, kohdasta ilmoittautuminen. Linkkiä ei löydy täältä nettisivuilta, koska ilmoittauminen on rajoitettu Killan jäsenille. 

Kilta-arvoja voi anoa, joko Nyytisten keskiaukeamalla olevalla paperilomakkeella tai netissä samalla lomakkeella, jolla ilmoittaudut Mööttiin. 

Huom! Mööttimajoituksen, illallisen ja lisäpalveluiden tilaus tapahtuu kaikki tuolla nettilomakkeella. Hotelli ei ota huone- tai mökkivarauksia suoraan.


Ohjelmamuutos Möötin illassa, musiikista ja tansittamisesta huolehtii The Dedenders-bändi 1960-luvun brittipopin tahtiin. Elävä musiikki kruunaa tapahtuman kuin tapahtuman. Bändi soittaa vielä musaa joka on taatusti kaikille tuttua, myös nuoremmille.


Hy-Ri MööttibussiKillan Hy-Rin jaos järjestää Mööttiin bussikuljetuksen, josta lisätietoa löytyy osoitteesta Hy-Rin sivustolta. Tämän helpommin ei Möötti matka onnistu jos edes suurinpiirtein reitin varrella. 

Ilmoittaudu bussiin osoitteessa
https://raid2cv.fi/