Uusi vuosi ja uudet raadin jäsenet

Vuosi on toivoittavasti vaihtunut kaikilla onnellisissa merkeissä. Vuodenvaihteesta alkoi myös toimikausi uusille raadin jäsenille. Tässä vielä heidän esittelyt, niille jotka ei 6/2017 Nyytistä ole tarkasti lukeneet.


Pia KönönenMATROONA PIA KÖNÖNEN

Olen Pia Könönen Tuusulasta. Rättärillä olen pöristellyt kohta kolmekymmentä vuotta. Ensimmäisen ajopelini ostin vuonna 1990, ja se on edelleen minulla käytössä. Lisäksi minulla on kaksi muuta, toinen 2cv, sekä Dyane, jota myös Lommomummoksi kutsutaan.

Ajelen näillä kolmella vuorotellen, joten rättäriarki iloineen ja murheineen on minulle tuttua. Kymmenen talveakin olen rättärillä ajanut, mutta nykyisin kurvailen näillä vain kesäisin. Lisäksi vuosien varrella olen apukuskin paikalla kokenut monenmoiset maailmankokousmatkat ja muut seikkailuretket, niin etelään, pohjoiseen, itään kuin länteenkin.

Olen vuosia seurannut tätä Kiltaelämää ja Raadin toimintaa hyvinkin läheltä – mutta kyllä tämä matroonan rooli silti tuli minun kohdalleni nyt aivan yllättäen. Koska en keksinyt mitään järkisyitä kieltäytyä ehdotetusta pestistä niin ajattelin että, mikäpäs siinä, kokeillaan miten käy. Arvostan asiaa ja mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää.

Haluan olla kiltakansan käytettävissä ja helposti lähestyttävissä kaikissa jäsenasioihin liittyvissä jutuissa, teen sen minkä osaan että asiat ja tapahtumat sujuvat toivotulla tavalla.

Tavataan tapahtumissa, Pia!


Lasse SuhonenCLUBSHOP LASSE SUHONEN

Olen Lasse Suhonen Killan uusi clubshop vastaava ja raadin varajäsen. Syntyisin olen Tampereelta ja Mansen murre on säilynyt vaikka välillä tuli vietettyä 15 vuotta Belgiassa ja nyt parin vuoden ajan olen asunut Mikkelissä. Leipätyöni olen tehnyt logistiikan parissa ja nyt nautin varhaiseläkeläisen vapaudesta. 60-ikävuotta tuli täyteen kesällä, mutta siltä ei tunnu ja aktiivinen sätkäharrastaminen jatkuu voimakkaasti ja kierrämme vaimoni Jaanan kanssa paljon sekä koti- että ulkomaisia rättäritapahtumia, kesällä pakuilimme Portugalin kokoukseenkin.

Ensimmäisen sätkäni ostin vuonna 1979 ja siitä asti olen ollut aktiivisesti toiminnassa mukana, ensin Tampereen jaoksessa, sitten raadissa pari kautta kirstumestarina, perään Nurmeksen 10. kokouksen talousvastaavana ja sen jälkeen muutaman kauden killan tilintarkastajana. Tällähetkellä olen Mikkelin jaoksen jaosporvari ja nyt siis uusi clubshoppari. Club-shop on yksi killan tarjoamista jäsenpalveluista ja myös pieni toimintaan tarvittavan rahan hankinnan lähde. Jos sinulla on ideoita uusista club-shoppiin sopivista tuotteista, niin ota reippaasti yhteyttä!

Kilta elää ja toimii!


HUPIMESTARI

Hupimestari Petri Kannisto on estynyt jatkamaan tehtäväänsä, joten hänen tilalle ollaan vielä etsimässä uutta henkilöä. Olisitko sinä halukas hoitamaan tehtävää? Tai tunnetko juuri tehtävään sopivan kiltakaverin? Ota yhteys raatiin!


Raadin yhteystiedot löydät täältä.