“Tän pelin henki on selvii hengis” – Turvallisesti kotiin joka päivä

LEHDISTÖTIEDOTE

Syksyn pimeys altistaa jalankulkijat ja pyöräilijät onnettomuuksille. Iso osa kevyen liikenteen liikenneonnettomuuksista voitaisiin välttää, jos kaikki käyttäisivät heijastinta. Liikenneturvan mukaan joka toinen suomalainen liikkuu pimeällä ilman heijastinta.

Turvallisesti kotiin on meidän teemamme, jolla toivomme erityisesti onnettomuustilastojen kärjessä olevat kaupunkiliikkujat loistamaan. Meitä kaikkia odotetaan ehjinä perille, missä sitten kuljemmekin”, Vainio sanoo.

Safety Reflector Finlandin lääke kulkijoiden turvallisuuden takaamiseen ovat kauniit, hauskat ja haluttavat tuotteet. Nuoria tavoitellaan uunituoreella nuorten tekemällä heijastinräpillä.

“Nuorten mainostoimisto Miles Aheadin rap-idea oli hauska, kaverit symppiksiä ja teksti nuorten omaa. Minuunkin kolahti. Oli kiva tehdä työtä heidän kanssaan”, Vainio iloitsee.

Nuoren räppärin Messy Miccin mukaan heijastin on vain parin euron sijoitus, joka voi pelastaa hengen. Messy Micc riimittelee, miten jokainen voi tehdä itsestään esimerkin: tän pelin henki on selvii hengis.

Olen loistava, keksitty poistamaan turhii tapaturmii”, Messy Micc räppää kunnon heijastimen laatulupauksen.

Valtakunnallista heijastinpäivää vietetään 1.10.

Syksyn uusi, kotimaisten Coreflect®-heijastinten mallisto on nyt kaupoissa. Nuoria kulkijoita puhuttelee heijastinräppi, jossa Messy Micc räppää loistavasta hengenpelastajasta. Safety Reflector Finland haastaa kaikki suomalaiset loistamaan valtakunnallisena heijastinpäivänä 1. lokakuuta.

Monet muistavat lumikiteen ja muut alkuperäiset Coreflect®-mallit vuosikymmenten takaa. Coreflect®-heijastin on ainoa kokonaan Suomessa valmistettu heijastin – se suomalainen keksintö, josta koko heijastintarina on syntynyt.

Tämän talven uutuusmallit seuraavat aikaansa

“Syksyn 2017 uutuuksia ovat mm. timanttiheijastimet, nallet super-sankareina ja Suomen juhlavuoden mallit. Joka talvi uusiutuva mallisto vaatii ajan hengen seuraamista, ja tätä työtä tehdään nuorten osaajien kanssa”, toimitusjohtaja Jutta Vainio Safety Reflector Finland Oy:stä sanoo.

Kalervo Suomelan vuonna 1961 suunnittelemaa, suomalaisen designin klassikkoksi nimettyä Lumikidettä saa nyt kirkkaana ja sinisenä. Lumikide ihastuttaa nyt myös tuikkivina kukkina. Anemone-malliston vuokot ovat sinisiä, pinkkejä ja violetteja, China Rose -malliston kiinanruusut kukkivat punaisina, oransseina ja valkoisina.

Heijastimet löytyvät hyvin varustetuista Lehtipisteen myyntipisteistä eli muun muassa K-ryhmän kaupoista ja R-kioskeista sekä Lidleistä (1.10. lähtien), hyvin varustetuista apteekeista, lahjatavaramyymälöistä ja kukkakaupoista. Varainkeruutoimintaan heijastimia löytyy Pilkkosilta (pilkkoset.fi) ja yrityskäyttöön räätälöityjä logo-painettuja malleja Coreflect®-liikelahjamyyjiltä.

Uusi ilme heijastimissa kiinnostaa myös kansainvälistä vähittäiskauppaa. Kaiken kaikkiaan suomalaisia Coreflect®-heijastimia on myyty ympäri maailman jo yli 100 miljoonaa kappaletta. Vastaavaa laadukkaiden prisma-heijastimien tuotantolaitosta ja mallistoa ei ole toista, ja siksi niille on kysyntää yli 30 maassa.

Lähde: Safety Reflector Finland Oy

Tän pelin henki on selvii hengis