Seikkailunhaluisia on monenlaisia…

Seikkailunhaluisia on monenlaisia…

Valitettavasti Raidimme estää osallistumisen Hullunpolkasuun, somesta tutun Jounin kaupan Sampo Kaulasen tempaus pohjoisemmassa Suomessa.  Tapahtuma sijoittuu samaan ajankohtaan heinäkuun puolivälissä.

Jounin Kaupan kauppias Sampo Kaulanen heitti parivuotta sitten somessa haasteen. “Jos 50 000 tykkää niin poljen pyörällä Norjaan ja uin jäämeressä”. Haaste meni läpi kuudessa päivässä ja kauppiaan ei auttanut kuin lähteä lunastamaan lupaus. Kauppias risti reissun “Hullunpolkasuksi” ja antoi päivämäärän milloin lähtee polkemaan ja ilmoitti, että mukaan saa lähteä polkemaan. Ensimmäisenä vuonna 2014 mukaan lähti alle 50 kpl muita hulluja polkemaan ympäri Suomen ja toisenva vuonna 2015 hulluja oli jo 140 kpl mukana! Pyöräretki herätti myös Norjan median mielenkiinnon.

Tänä vuonna reissu on taas edessä ja siihen ei ole treenattu vielä yhtään. Viime vuonna treenasin kerran ennen reissua kun poljin yhtenä päivänä 200km Äkäslompolosta Rovaniemelle pitsalle! Naurahtaa kauppias. Oksennus lensi seuraavan yön.

Tänä vuonna katotaan saadaanko ennätysmäärä hulluja liikkeelle! On mukava laittaa Norjakin sekaisin! Mitäs ovat niin lähellä toteaa kauppias!

HullunPolkasu poljetaan 14.-17.7 ja sitä saa seurata myös somesta! Mukaan lähtee kauppiaan kauppa-auto ja hänen vaimonsa! Uskon että tästä saadaan Pohjoiskalotin kovin huumoripyöräilytapahtuma aikaan!

Jounin Kauppa on tunnettu somesta ja “hulluista” tempauksistaan.

www.facebook.com/jouninkauppa
www.facebook.com/hullunpolkasu
www.hullunpolkasu.fi

Lähde: ePressi