Rätsä 1/2018 – Mikkelin jaos tiedottaa

Rätsä 1/2018

Hyvää alkanutta vuotta 2018 !! 

Jaostoiminnan syksy ja alkutalvi on takana. Syksyn kokoontumisissa käytiin tutustumassa Puukonsaaren lauttaan, talkoiltiin Janiikan rättäri katsastuskuntoon ja tutustuttiin Antin sätkäprojektiin. Syyskausi päätettiin joulukuun alussa pikkujouluihin Susiniemessä. Mukavasti on jaosväkeä tapahtumiin riittänyt. 

Tammikuun alussa pidettiin vuosikokous ja jonkinverran vaihdosta tuli virkamiehistön kokoonpanoon. Itseasiassa mukavalla tavalla saatiin virkamiehistöä vahvistettua neljällä uudella jäsenellä. Vuoden 2018 virkamiehistö tuossa ohessa. 

Talvi ja kevätkauden ohjelmaa on taas mukavasti ja kun väliin sovittaa muiden järjestämät kiltatapahtumat ei jouten tarvitse olla talvellakaan. Oman jaoksemme ohjelmassa on keilailua, pilkkikisaa ja perinteistä huoltoiltaa, jossa sätkänsä saa huollettua mukavasti vappuajelukuntoon. 

Tämän vuoden Helluralli-paikka on viihtyisä Lusikkaniemen leirikeskus, joka tarjoaa käyttöömme runsaasti sekä leiriytymis- että sisämajoitustilaa ja päärakennuksen ruokalatiloineen. Huoltorakennuksessa on suihkut/WC:t ja rantasauna lämpiää molempina iltoina. Lauantaina kisaillaan sekä Helluralli että viimevuoden tapaan suosittu Ke-Su:n isännöimä Missikisa 2018. 

Tulehan mukaan jaoksen tapahtumiin !! 

JP Lasse 

Lue Rätsä 1/2018 kokonaisuudessaan tästä!