Rallye Le Manse 2018

Rally Le Manse 2018

Tämä ”Ralli” suoritetaan ajelemalla Visuveden Pukkilaan, jossa me kiltalaiset vietämme keskikesän leppoisaa viikonloppua 22.-24.6.

Paikka on Parasta Lapsille ry:n omistama alue Ruuhijärven rannassa. Juhannusviikonloppuna se on yksinomaan meidän käytössämme. Lauantaina päivällä käydään ”Jussinviettelykisa,” jossa erilaisia tehtäviä suoritellaan alueen ympäristössä (ei dooping-testejä). Alueelta löytyy mm. pienoisgolf, pingispöytä, veneitä, 2 saunaa takkahuoneineen, uimaranta ja telttailulle soveltuvaa nurmikkoa. Erilliset suihkutilat löytyvät päärakennuksesta. Tapahtuman aikana ohjelmassa mm. vesihiihtoa, onkikisa, arpajaiset ja lätynpaistoa. Saunarannassa sijaitsee suuri ja upea Kota, jossa avotulen äärellä  järjestämme yhdessä erilaista elämöintiä. Satoi tai paistoi. 

  • Yhteislauluja nuotion äärellä. Kaitsu ja kitara lyövät tahtia. 
  • Karaokeakin lauleskellaan.
  • Kaikenlaiset pienet ohjelmanumerotkin ovat tervetulleita. 
  • ”Omanväen Orkesteri” tahdittaa tanssahtelua. 

Aluemaksu: 25€ /aikuinen ja 0€/ lapset alle 16v, sisältäen oleskelun, saunat, kisapäivän sopparuoan ja kahvitarjoilun. Mahdolliset päiväkävijät saavat sopan sopuhintaan. Aamupala 7€ /aikuinen, 3.50€ /lapsi. Sisämajoitustilaa löytyy rajoitetusti. 10€ peti/ juhannukselta. Huoneet ovat pääosin 4h huoneita. Etusija lapsiperheille.

Lisätietoja ja varaukset:
JP Puppe 0400-839006 tai pursiainenjari@gmail.com

Linkki Pukkilan sivuille:
http://www.lomakeskuspukkila.com

Google maps tuntee haulla: Pouruntie 1242, Virrat tai Pouruntie 1242, Ruovesi.

TERVETULOA!

PS: Hämäläisyydestäköhän on kyse, kun jäi Nyytisiin no: 3 tämä ilmoittelu tekemättä. Viekää siis tätä ilosanomaa Rallye Le Mansesta jaostapaamisiinne. Kaikki kun eivät käytä näitä tietokoneen tötteröitä.