Raid 24 Roses – viimeinen juna menee kohta!

Ilmoittautuminen Hy-Rin järjestämälle Gotlannin raidille on päättymässä helmikuun lopussa. Jos asia on vielä mietintämyssyn alla, niin nyt alkaa olla viimeiset hetket ilmoittautua retkelle.

Valitettavasti sisämajoitustilat on edelleen täynnä, eli majoitusvaihtoehdoksi Gotlannissa jää telttailu. Lummelundan matkustajakodista saattaa vapautua 30/3 mökki tai useampia, mutta valitettavasti muista syistä emme voi odottaa ilmoittautumisen kanssa niin pitkään. Voit kuitenkin ilmoittautua mukaan teltalla ja sisämajoituksen vapautuessa siirtyä sisälle.

Alusvasti kerrottuihin kustannuksiin on tullut pieniä muutoksia. Alla lasketussa esimerkki on laskettu sätkälle ja 2 aikuiselle. Tässä taulukossa päivitetyt hinnat. Aiemmin ilmoitettu kokonaishinta oli 800 / kuljin kahdella henkilöllä. Ero johtuu suurimmaksi osaksi Destanation Gotland laivayhtiön lippujen suuresta hinnan noususta. Myös Ruotsin laivamatka hinta on noussut 40 euroa, mutta vastineeksi Finnlinesin lippujen hinta sisältää aamiaisen ja illallisen molempiin suuntiin.

Lauttamatka Naantali – Kapellskär – Naantali 399 €
Lauttamatka Nynäshamn – Visby – Nynäshamn 282 €
Majoitus Visby – 4 yötä (edullisempi jos muu kuin 2h huone, telttamajoituksella 126€) 240 €
Yhteensä 921 €

Jos löysit sivulle ensimmäistä kertaa, lue myös muut artikkelit aiheesta tästä. Ilmoittautumislomake löytyy täältä.