Vanhojen ajoneuvojen ilta 26.6.2018

Hy-Riläiset kutsuu sinut yhdessä Sampan (Mommilan Kyläpuoti) kanssa Vanhojen ajoneuvojen iltaan 26.6.2018 klo 17-20.

Tuona tiistaina Hy-Rin tiistai kahvittelua vietetään suositussa kesäkahvilassa ja muutenkin nostalgisessa käyntikohteessa nimeltä Mommilan kyläpuoti

Tapahtuma on vapaamuotoinen erilaisten kulkupelien ja työkoneiden kohtaaminen, johon viime kesänä myös puodinpitäjien iloiseksi yllätykseksi saapui lähes 100 kulkuneuvoa läheltä ja kaukaa.

Mommilan kyläpuoti tulee tulevana kesänä huomioimaan paremmin mahdollisen yleisöryntäyksen. Kauppias olisimme kiitollinen, mikäli yhdistyksenne, tiiminne, ryhmänne tai ajoneuvokuntanne (vaikkapa yhden henkilönkin) ilmottaisitte oletteko ottaneet kutsun vastaan, ja saapuuko autokuntia useampikin? Tämä auttaa heitä esim. liikenteenohjauksen suunnittelussa ja tottahan toki – tarjoilumittarien asettamisessa oikealle tasolle.

Viime vuoden tapaan grillataan makkaraa ja tänä kesänä tiedossa myös nostalgista musiikkia THE NOSTALGERS -yhtyeen kera. Kesäkauppa, kahvila-baari (anniskeluoikeudet) ja kyläkauppamuseo on avoinna koko päivän klo 12-20. Tämän kesän yksi monesta erikoisuudesta on kahvilaan sijoitettu vitriini, jossa on aitoja Uuno Turhapuro -elokuvissa käytettyjä asusteita. Näyttelyn lahjoittajana on itse Vesa-Matti Loiri.

Facebook-sivut löytyvät täältä: www.facebook.com/mommilankylapuoti

Kutsu 26.6. Vanhojen Ajoneuvojen Iltaan