Näin käytät Killan tapahtumakalenteria

Tapahtumakalenterin ohje

Oletko jo tutustunut uudistuneeseen Killan tapahtumakalenteriin? Jos et niin, tässä muutama vinkki kuinka voit hyödyntää kalenteria.

Kalenteri löytyy osoitteesta https://www.2cv.fi/kalenteri/ ja lisäksi tämän sivuston etusivulla oikeassa alareunassa on saman kalenterin pienoisversio.

Kalenteria voit selata eteen- ja taaksepäin kuukauden nimen molemmilla olevista nuolista. Kun viet hiiren tapahtuman nimen päälle aukeaa tapahtuman lisäinformaatio. Täällä on nyt tapahtunut pientä uudistusta. Selviää seuraavasta kuvasta.

Tapahtumakalenterin ohje

Kun olet vienyt hiiren tapahtumatekstin päälle niin kohdassa 1. näkyvän osoitteen perässä olevissa kaatuneessa sätkäviiksissä on linkki tapahtumapaikan ositteeseen perustuvaan Google karttaan. Useimmissa puhelimissa linkki avaa suoraan navigointiappin.

Mikäli tapahtumasta löytyy lisätietoa, niin kohdassa 2. näkyy klikattava linkki, josta pääsee katsomaan lisätietoja ko. tapahtumasta.

Kalenterisivulla, ko. kalenterin alla on ohjeet millä saat kalenterin tapahtumat päivittymään automaagisesti oman puhelimesi (ainakin Android ja iPhone). Saattaa toimia myös muissa laitteissa, jotka tukee iCal-standardia.