2CV Talvikisat 2018 Jokikummussa 24.2.2018

Hojo hojo!

Eipä tässä muuta kuin että haluttiin muistutella kiltakansaa jotta ompi enää viikon päivät reenailla älynystyröitä, laitella sivakoita hiihtokuntoon ja vetristellä ruumista sydäntalven unosestaan. Nimittäin:

PERINTEISET 2CV TALVIKISAT

elikkäs tarkemmin ilmaistuna

  XL Mäkikotka GP

  XLV 2CV SM-hiihdot

pidetään pois lauantaina 24.2. alkaen klo 11.00 Lomakeidas Jokikummussa (Koskimyllyntie 450, Hollola). Opasteita löytyy lähiteiltä tapahtumapäivänä.

Sinne voivat siis urheiluhenkiset kiltalaiset suunnistaa paperi- tahi elektromystistä kartastoa hyväksikäyttäen. Luvassa on, etten sanoisi, jopa urheilujuhlan tuntua. Vaarana toki on että jossakin Korean maassa on jonkinlaiset piirikunnalliset menossa justiinsa samaan aikaan, mutta pitäähän normikansalaisillekin tarjota joku paikka kilpailla talvilajeissa. Niinpä myö annetaan heidän kilvoitella siellä ja arwoisa sätkäkansa kokoontuukin Jokikumpuun.

Lajistona kisoissa olisi tarjolla hiihtoa, hyppyä, ammuntaa ym. sekä siihen lisukkeeksi jaostenvälinen viestisivakointi. Ja tarjolla on jälleen kerran (lähes) kuolematonta mainetta, älköön tätä unhoitettako. Pekka Poutakin kumppaneineen on lupaillut että lunta riittää vielä ainakin viikoksi.

Jokikummun väki laatii tarjolle kohtuuhintaista keittolounasta sekä kaffetta lisukkeineen. Ja hyvää on, takuulla!

Kisamaksu tänäkin vuonna on muodollinen viisi euroa (ransk. cinq euro).

JP Jukka on luvannut informeerata tapahtumasta lisää, hänet tavoittaapi sähköisellä viestimellä joko taskusta 040 529 1949 tahi jukka.porri (miumau) gmail.com.

Tervetuloa kisaamaan!