Korjaustapahtumaan yllätysosanotto

2cv korjaustapahtuma 16.9.2017 Hyvinkäällä
Kuva: P. Vetikko

Hy-Rin järjestämään Suomen 2cv-Killan korjaustapahtumaan tuli yllätysosanotto. Määräaikaan mennessä tapahtumaan ilmoittautui 45 henkilöä, lisäksi ovat tietysti kolme kouluttajaa. Mukaan on ilmoittautunut myös muutama puoliso, sivusta katsojan periaatteella.

Porukka on tarkoitus jakaa kolmeen ryhmään, yhdessä mäntä-sylinterisarjan vaihto, yhdessä tiivisteiden vaihto ja yhdessä Helicoil-kierteen korjaus. Pysäköinti tulee olemaan haasteellista, suosikaa kimppakyytejä jos mahdollista.

Ilmoittautuneet saa infopaketin sähköpostitse loppuviikosta. Suuresta osanottajamäärästä johtuen ruokailu on siirretty läheiseen lounaspaikkaan, Ravintola Nelsoniin. Ruokailu sisältyy osallistumismaksuun. Tarjolla Eurooppalaistyylistä kotiruokaa ja pizzapöytä, lisänä monipuolinen salaattipöytä.

Onko sinulla korjaustapahtuman aiheeseen sopiva projektimoottori? Allekirjoittaneen oma moottori toimii yhtenä koulutuskohteena, mutta koska osanottajamäärä on niin suuri, niin tarvittaisiin lisää moottoreita tarkasteltavaksi. Ota yhteys ensitilassa Mikaan. Moottorista tulee olla puhallinpellit pois purettu, pesty ja oma mäntä-sylinterisarja ja tiivistesarja mukana. Helicoil pisteeseen käy myös kierrevikaiset irtokannet.