Kirjoitetut vastaukset

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • vastauksena käyttäjälle: Polttoainepumpun työntötanko #267588

  Taitaa olla jo päässyt vääntymään koska ei lähde pois. Sentin verran liikkuu. No, eipä uus paljoa maksa.

  vastauksena käyttäjälle: Katsastuksen aatelia osa 2 ja vähän päälle #139889

  Leppoisaa meininkiä Kuusamossa. Katsastusmies hyppäsi kuskin penkille ja toinen tuli häneltä kyselemään että osaatko käyttää vaihteita. Mies vastasi että en, tule sinä. Miehet vaihtoivat paikkoja ja heitin toiselle että mene kyytiin opettelemaan. No, näin teki ja lähtivät yhdessä koeajolenkille. Katsoivat vielä jarrut yhdessä. Ohjauslaitteita katsastaessa tämä kokeneempi tarttui etupyörään ja huusi toiselle että tules katsomaan, ei näissä väljää ole vaikka näin heiluvatkin. (vaikka olkatapissa tosin väljää onkin)
  Läpi meni että heilahti vaikka jarruvalot eivät toimineetkaan. Kotona tutkiessa huomasin että katkaisija piuhat olivat jääneet viime kesän remontissa kytkemättä, eli jarruvalot eivät toimineet viime vuoden katsastuksessakaan.

  vastauksena käyttäjälle: Kissa #159566

  Kissoissa on eroja kuten viineissä. Meidän Petteri (R.I.P) oli suurinpiirtein ensimmäisen kerran sätkän kyydissä jotain 15 vuotiaana. Matkalla Tampereelta Kuusamoon huusi Ouluun saakka, muuten kiltisti kiersi ympäri autoa. Nuorempi joka on tottunut matkustamaan on hiljaa kiltisti koko matkan. Kaikkein uusin tulokas maukaisi muutaman kerran lähteissä ja se siinä. Nykyään matkustavat kuljetuskopeissa. Vähän on välillä jaloiteltu 10 tunnin matkalla.

  vastauksena käyttäjälle: Talli/kimppatalli paikka Tampereen lähistöltä #151920

  No persana. Ite olen vähän haaveillut samaa. Mutta haaveilun asteelle kaikki on jäänyt .

  vastauksena käyttäjälle: Talvi tulee, nastarenkaat alle #148232

  Kyllä se saattaa kolkuttaa suvigummeillakin, nimim. kokemusta on. Isolla vasaralla koputtelemaan vannetta suoremmaksi, ja ei kun ilmat renkaasta pihalle. Koska ei siihen hätään ollut sisäkumia niin vararengasta alle. Ja kiroamaan, tääkin kolkuttaa. Enää ei uskaltanut lyödä, viilalla isompia pois. Enää ei kolkuttanut kuin vähän oikealle käännyttäessä. Katastuksessa sitten koeajolenkillä kurvissa kauhee selitys päälle ettei katsastusmies kuule.

  vastauksena käyttäjälle: MInkätyypistä mussiikkiva rättärisissit kuunteloovat ? #140950

  Eipä ole Sätkässä musiikkia sen jälkeen kuunneltu kun soitin suuttui päällä tippuvasta vedestä ja lopetti toiminnan, mokoma pikkusielu. Mutta Ramones on kuin rättäri, niin yksinkertaista että sen on pakko toimia.

  vastauksena käyttäjälle: Öljypohjanlämmitin? #129937

  Moro.
  Mulla pitäis jossain kellarissa olla sellanen sähkövastus Sätkän koneen pohjaan. Joutilas. Toimivakin. Oli ainakin sillon kun oli paikallaan.

  vastauksena käyttäjälle: Yksi remmi Italiaan. #129750

  Joo. Meillä on näköjään kokolailla sama menomatka. Lähtö 24.7 illalla Seawindillä. Paluu muutama päivä myöhemmin, 8.8.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)