Etusivu Foorumit Päävalikko Ostetaan Wanhuksen korjauspeltejä ja istuinverhoilut

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #288690

  Ostan wanhusprojektia varten erilaisia korjauspeltejä, mm. lattiat, helmat ja pohjaanlyöntikumien korvakkeet taakse. Ja näitä kun on eri laatuisia markkinoilla, niin vain hyvälaatuiset kiinnostaa. Myös kohtuukuntoisia puskureita voi tarjota.

  Lisäksi tarvitsen istuinverhoilut ja kumilenkit näille.

  Ja tiedän kyllä että näitä kaikkia saa kaupasta, mutta ajattelin ennen tilauksen tekemistä kysellä jos jollain on ko. osia jäänyt nurkkiin pyörimään, niin nyt olisi mahdollisuus päästä niistä eroon.

  Tarve pääkaupunkiseudulla, kovin kaukaa en lähde noutamaan, elleivät sitten ole erityisen edullisia.

   

  0400979470

  #288691

  Minkä ikäisestä Wanhuksesta on kyse?

  #288692

  Tosiaan unohtui mainita tarkempi malli, eli AZ 1959 kyseessä.

  #288696

  Näistä tarvike lattiapelleistä puuttuu monesti vahvike pelti etupenkkien koukun reiistä, siinä on vain se ohut lattiapelti jolloin koukun reiän reunat alkavat taipua ja repeytyvät. Se on siellä kotelon sisällä mutta purkamalla piste hitsauksia  auki kun pelti on pöydällä niin sen voi sinne lisätä.

  Kari Nieminen
  Järvenpää
  Tu-Jä-Ke

  #288697

  Hyvä huomio, täytyy kiinnittää asiaan huomiota. Vahvistuksen voisi varmaankin tehdä myös yläpuolelle?

  #288698

  Mielummin tekisin alapuolelle niin lattiapelti olisi sileä yläpuolelta eikä keräisi vettäja likaa peltien väliin. Vähän suurempi töinen mutta ehkä parempi ja aina on jokin syy miksi se alunperin on alapuolella vaikka joku sanoisi että tehdessä laitettu sinne koska yhtä helppo kasatessa laittaa alapuolelle tai yläpuolelle koska se piste hitsataan samassa yhteydessä kuin se tukikouru sinne alapuolelle. Jokainenhan tekee itse niin kuin parhaaksi näkee.

  Kari Nieminen
  Järvenpää
  Tu-Jä-Ke

  #288808

  Korjauspellit hoidettu, siltä osin asia kunnossa. Sen sijaan runko osoittautui niin lahoksi, että menee vaihtoon. Wanhuksen runkoa saa siis tarjota, jos sattuu sellainen löytymään. Uusi tai kohtuudella korjattavissa oleva.

  #288837

  Wanhuksen runkoa saa siis tarjota, jos sattuu sellainen löytymään. Uusi tai kohtuudella korjattavissa oleva.

  Kilta on tilaamassa lähipäivinä runkoja Hollannista. Jos haluat mukaan laita sähköpostia kiltakapteeni@2cv.fi  Jäsenyys Killassa vaaditaan. Toimitus Rautalammille.

  • Tätä vastausta muokkasi 2 kuukautta, 3 viikkoa sitten Matti Lampila.
  #288842

  mulla on yksi wanhuksen runko joutilaana, kyseinen kuljin kärsi tulipalon…en osaa sanoa että kärsikö metallin ominaisuudet tästä, Tuskin? Hinnasta ei ainakaan jää Kiinni!

  #288843

  Laitoin yv:n.

  #288845

  Mikko. Laitoin sinulle sähköpostia Killan runkotilauksesta. Kerrotko kiinnostuksesi tai jos et niin aletaan tilaamaan. Terveisin Kiltakapteeni.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.