Etusivu Foorumit Päävalikko Esittäytyminen Uusi Rättristi Kangasalle

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #276782

  Moro kaikille Kangasalta!
  Olen Panu Saari ja olen 80- luvun alussa kuulunut pari vuotta kiltaan…ensimmäinen autoni oli keltainen 2cv….sitten muutama vuosikymmen on mennyt muilla vehkeillä, tosin suurin osa niistä Citikoita GS, ZX ja Picasso. Nyt eläkeiän häämöttäessä, oli pakko antaa ympyrän sulkeutua ja hommasimme kauniin sinisen 2cv6:n. Kyllä tuntuu kuin olisi kotiin tullut kun sillä huristelee hymy suupielessä. Tuskin maltan odottaa ensi kesää ja killan tapahtumia….

  #276790

  Tervetuloa takaisin joukkoon! Tulevana kesänä varmasti taas runsaasti viikonlopputapahtumia, kannattaa tulla tutustumaan. Nyytisestä saat infoa tapahtumista.

  Terveisin,
  Mika Liedosta.

  #276796

  Kiitoksia!
  Auto onkin jo todennäköisesti talviunilla tallissa, ellei syksy jatku lämpimänä ja kuivana. On mukava suunnitella pieniä projekteja talvi-iltojen ratoksi. Lueskelin Burtonin varaosien hintoja ja oli pakko ääneen naurahtaa välillä, miten halpoja ne on…..

  #276904

  Moi,
  tapahtumia on runsaasti, Kiltakalenterissa ne alkavat näkyä tulevan viikonlopun JP kokouksen jälkeen.
  Kesäkuussa on kaksi viikonloppu tapahtumaa, heinäkuussa kolmena viikonloppuna, elokuussa neljänä viikonloppuna, syyskuussa vielä pari viikonloppu tapahtumaa, Tippakisa 24.9 lauantaina ja sitten vielä Lokakuun Eka rompetori tapahtuma 1.1o.
  Lisäksi on Classic Motor Show jossa on kulkimia näytillä ja Ranskalainen visiitti 21.5 Mobiliassa sekä muutama ulkomaan tapahtuma, ainakin Rajatreffit Tanskassa.
  Kyllä tekemistä kesällä riittää….

  Isämestari Jukka

  #276909

  👍

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.