Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #269675
  AvatarKaapelimies
  Osallistuja

  Dyane päässyt aika moneen kuvaan Turun suunnalta tänään (klikkaa YLEn juttuun):
  Tiina

  (miksei palstalla ole “esikatselu”-ominaisuutta :/ )

  #269678
  JasuJasu
  Osallistuja

  (miksei palstalla ole “esikatselu”-ominaisuutta :/ )

  Me ei kuulemma semmoista tarvita, ja jos kaivataan niin me ei vaan osata käyttää palstaa oikein. Sama koskee kuvien linkitystä, me jotka ollaan käytetty siten palstaa, sanotaanko nyt vaikka reippaan vuosikymmenen, niin me vaan on käytetty väärin eikä olla ymmärretty että liitteeksi laittaminen on vain ja ainoastaan oikea tapa. Kysy vaikka palstan ylläpidolta, joka tuskin vastaa kun haluaa eroon toimesta. Se, ettei uusia tekijöitä palstan ylläpitäjiksi ole ryntäämässä, osaltaan varmasti selittyy tavalla miten palsta tämmöiseksi muutettiin, ja valittiin alustaksi täysin palstaksi sopimaton versio, jota ei kukaan muu osaa jatkossa päivittää tai edes ylläpitää. Mikäli olisi tapa palauttaa toimivaksi, tai toimiva takaisin, uskoisin innokkaita löytyvän enemmänkin, nyttemmin tämä kivaksi tietopankiksikin kerrytetty sisältö uhkaa vain kadota kun puuttuu osaaminen muilta kuin tämänhetkiseltä ylläpidolta…

  #269679
  Mika KoivunenMika Koivunen
  Avainmestari

  Killan toimintaan pystyy vaikuttamaan syyskokouksessa, jossa toimihenkilöt valitaan. Jos Jasu olisi ollut paikalla vaikuttamassa, niin hän olisi jo tietoinen että tampereelta on löytynyt henkilö, joka ottaa vetovastuun webmaster-tehtävistä.

  Joten Jasulle ja muille jotka kärsii foorumin ongelmista, niin saattaa olla luvassa helpotusta ensi vuoden alussa, kun kyseinen henkilö alkaa tehtävää hoitamaan. Kokouksessa äänestettiin minun ja hänen välillä, onnekseni hävisin äänestyksen!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.