Etusivu Foorumit Päävalikko Esittäytyminen Tervehdys Turun saarilta

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #282812

  Kiitos pääsystä foorumille.
  2CV:n hankkiminen on ollut toiveena vuosia. Siitä on kai 10 vuotta keskustelu ja nyt on puolison kanssa sovittu että Rättäri hankitaan kotiin.
  Ehkä syynä on se, kun nykyinen kovakatto toistamiseen seisoo odottaen huoltamoon pääsyä. Boxeri sekin on sentään, mutta tuo Subarun 6-sylinterinen on vesijäähdytteinen ja kaikki turha tekniikka mahdollistaa ongelmia.
  – Vielä kun löytäisi sopivan. Nelkku käy vallan mainiosti. Saisi olla vaikka 70-luvun alkupuolelta, kun tavoite on että olisi mustapohjaisilla rekkareilla, mieluusti ajokuntoinen, ehdottomasti kunnostettavissa ja tavoite saada museorekisteriin.
  Tämä olisi se jolla ajetaan silloin kun halutaan nauttia liikenteestä kotimaassa ja rauhassa. Kovakatolla voi ajaa jos se sattuu käynnistymään, on pakko ja on tie juuri suolattu. 😉
  Kotipaikka on täällä Turun seudulla Kakskerran saaressa. Jossain vaiheessa varmasti tulisin mielelläni johonkin ryhmään mukaan kuuntelemaan neuvoja ja perehtymään kulkimen hoitoon.

  #282841

  Hei,
  tervetuloa joukkoomme.Turun jaos kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen torstai ja kolmas maanantai Turun seudun Mobilistien tiloissa klo 18.00 osoitteessa Hitsarinkatu 5.Paikka sijaitsee Runosmäen suunnalla.
  Seuraava kokoontuminen joulukahvien merkeissä ma 19.12.Tervetuloa!
  Terveisin Tuija

  0 neljä neljä 2936657

  #282849

  Kiitos kutsusta. Varmaan tulevana vuonna ehtii. 🙂

  #282857

  Hei,
  tiedot Turun jaoksen toiminnasta
  löytyy killan sivujen sähköisestä kalenterista.Jaos kokoontuu pääsääntöisesti Hitsarinkadulla eli mobiilimäellä mutta välillä tapaamme esim.laavulla joten kannattaa tarkistaa asia kalenterista.
  Voit toki olla yhteydessä myös puhelimitse.
  Nähdään✌
  Terveisin Tuija

  #286026

  Päivitystä se verran, että vm. -72 nelkku, kutoseksi päivitettynä löytyi ja vieläpä alkuperäisillä rekkareilla. Raatikin oli suopea ja minut oppiin hyväksyi. Nyt odotellaan kovin että talvi taittuu ja saadaan kuljin kotiin.

  • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 3 kuukautta sitten MariaKatti.
  #286892

  Tervetuloa, itsekin tuore näiden laitteiden kanssa, boksereiden mailmasta minäkin, tosin takatuuppareiden eli volkkarien parista.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.