• Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #122936

  Useimmat täällä kirjoittavista luultavasti tämän “huru-ukon” tuntevatkin, mutta laitetaan nyt pari sanaa tännekin…

  Kaikki alkoi kauniina kevätpäivänä vuonna 1978 kun armeijasta päästyäni piti löytää kulkupeli alle. Ongelmana vaan oli ostaisiko moottoripyörän vai auton. Päädyin sitten sinne välimaastoon ja ostin sätkän 😀 😀 . Hän oli ns. “vanha p#aska, vm -70 nelkku, nimeltään Basilius (voi kun nyt saisi noin uudenkarhean, siis vain 8 vuotta vanhan sätkän).

  Sen jälkeen on 2cv-pohjaisia kulkimia ollut taloudessa koko ajan, joskus enemmän, joskus vähemmän kerrallaan. Tällä hetkellä on vain tuo avattaressakin näkyvä paku, joka on siis the Paku, aktiivisemmat tietää miksi… nimeltään la Petite Rosalie, tuttavallisemmin vaan Roosa tai “wanha rouva”. Hän on siis ak350, vm 67, tai ainakin osa on 8)

  Killassa ja Kuopion jaoksessa olen vaikuttanut enemmän tai vähemmän aktiivisesti vuodesta 1978 alkaen, siis yhtä kauan kuin olen sätkällä ajanut. Raadissa toimin 8 vuotta varaosavastaavana.

  Muita hulluuden kohteita ovat: vanha omakotitalo, pari BMW-merkkistä moottoripyörää ja pari Zündapp merkkistä mopoa.

  #137475

  Nii, mikäs niistä oli se punainen? kaunotar jota Mattikin katseli kanssani ja taisi jonkun ikkunan siihen laittaa… Missikisoissakin taisi pärjätä.
  Edelleen olen onnellinen omasta projektista kun vertaa siihen sinun juttuun! Tö Paku.

  #137476

  Muistini mukaan (joka tosin on tunnetusti paitsi valikoiva, myös hyvin lyhyt) en ole omistanut punaista sätkää ennen tuota Roosaa… paitsi pari kuukautta yhden Dyanen, mutta se ei totisesti ollut mikään kaunotar 😆 😆 Taidat Pete muistella jonkun muun sätkää nyt…

  #137477

  Siinä se oli talli edessä. Väri saattaa kyllä mennä pieleen, mutta sätkä se oli. Varhaisdementia kai sitten… Silloin kuitenkin ajattelin, että kyllä minäkin tuollaisen haluan sen Siitosen DSn ohella!

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.