Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #263318
  Retku
  Osallistuja

  Hommasin toissatalvena kaksikurkkuisen kaasarin ja nyt koittanut kiivaasti sitä asentaa. Tyhjäkäyntiä ei vaan tahdo löytyä millään. Kierroksia ottaa kyllä kivasti Onko tuo edes mahdollista laittaa sätkään vai onko se suunniteltu isommalle padalle ainakin myyjän puheissa se on sätkässä ollut kiinni. Kyseessä siis suutinten koon mukaan tuo ensimmäinen listasta oleva siis ami8 kaasari alunperin. Venttiilit on säädetty parhaan taitoni mukaan 0.20. Kaasarin jalkka tiivis eikä pakovuotojakaan näy ja 123 tune asennettu. Ei turboputkea. Puristukset tasaiset molemmissa 9.8 Bensan pinta 18mm, mutta onko se oikein ainakin sammuttaessa ruikkii aikasta paljon lohkolle. Niin ja neulaventtiilikin on vaihdettu ja puhallustestattu.
  Mitä kannattais koettaa seuraavaksi?

  #263346
  Juha-Matti Kivistö
  Osallistuja

  Amissa on ”turboputki” vakiona – en tiedä auttaako vaivaan.

  Jimmi Porist'
  044-339238kuusi
  jimmi65(ät)gmail.com

  #263352
  Retku
  Osallistuja

  Juu näin muistelinkin, mutta onko vaikutus niin iso suutin kokoihin. No tänään oli kaasari taas pöydällä ja vaihdoin vielä akselitiivisteet varuiksi kun uudet sattui löytymään. Tyhjäkäyntikin löytyi 41 tk suuttimella mutta seosruuvi vain 3/4 osaa auki. No taitaa tulla suutinrumbaa niinkuin tuossa toisessakin ketjussa…

  #263353
  Retku
  Osallistuja

  Onko tuo listan kutosessa käytetty 24/21 kaasari periaatteeltaan sama poislukien suuttimet? Colortunen mukaan rikkaalla meinaan tuntui käyvän kierroksia nostattaessa.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.