Etusivu Foorumit Päävalikko 2cv-projektit se ikuinen

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 180)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #123651

  Nyt on onneksi vain yksi työn alla.

  #141674

  Valkoinen katto on jo… Valitettavasti lämmitettävällä takalasilla, kun ei muuta saanut. 🙁 .

  #141675

  Kone

  #141676

  Pienenä vinkkinä,, voihan sen lämmitettävän lasin vaihtaa tavalliseen vanhempaan lasiin… Ja myydä se lämmitettävä jollekkin..
  😉

  Mauno Nurkkala.. Raahe - Piehinki - Ylitornio.
  Lapinjaos Hupimestari.. 🙂

  #141677

  Niin voi,

  #141678

  Konepelti,

  #141679

  Kynnykset tallessa 🙂 . Valot uudet, niille vielä kuoret kuntoon.

  #141680

  Lisää osaa tulossa. 😀 .

  #141681

  Hienoa Dago että projektisi edistyy. Kevät onkin jo pitkällä ainakin täällä etelässä (tosin taitaa nyt olla ensimmäiset pakkaset pariin-kolmeen viikkoon). Jasu teki minulle pakuun hienot ja hyvin alkuperäisen kaltaiset sähköt, mutta veteli muutamia ylimääräisiä vetoja johtosarjaan. Ihan kaiken varalle. Öljynlämmön piuha on jo käytössä, niin myös ylimääräinen tukevampi johto yläkonsolille jne. Eli kannataa jo siinä vaiheessa kun suunnittelee huomioida kaikki mahdollinen ylimääräinen + vähän päälle, niin saa johtosarjan siistiksi eikä tartte joka asennusta varten purkaa. Ja pysyy silti kaavio yksinkertaisena.
  Jos muuten törmäät siellä maastossa ylimääräisiin wanhuksen etulokareihin ja ehkä kuskinpuoleiseen kaapparioveen, vinkkaa mulle 😉

  #141682

  @miki wrote:

  Jasu teki minulle pakuun hienot ja hyvin alkuperäisen kaltaiset sähköt, mutta veteli muutamia ylimääräisiä vetoja johtosarjaan. Ihan kaiken varalle. Öljynlämmön piuha on jo käytössä, niin myös ylimääräinen tukevampi johto yläkonsolille jne. Eli kannataa jo siinä vaiheessa kun suunnittelee huomioida kaikki mahdollinen ylimääräinen + vähän päälle, niin saa johtosarjan siistiksi eikä tartte joka asennusta varten purkaa. Ja pysyy silti kaavio yksinkertaisena.

  Eikä silti meinannut uskoa että se sata metriä piuhaa siihen Pakuun upposi..! Taisi piuhakelaan jäädä muutama hassu kierros, lisäksi meni muutama metri (lue: ehkä kymmenisen metriä) 2,5 neliöistä, muun ollessa 1,5 neliöisellä piuhalla. Valoillekin tämä riittää kun jokaiselle langalle vetää oman narun…

  Äkkiä sitä piuhaa menee näinkin pieniin laitteisiin, ei ihan alkuperäinen arvio paikkaansa pitänyt kun hätäisesti arvioitiin (joo, ota vaan sata metriä, tuskin puoliakaan menee, mut ompahan sit varalla seuraavaan projektiin…)

  #141683

  😀 😀 . Nämä on juuri niitä kuuluisia mutu fiiliksiä, jotka onneksi joku on jo kokenut. Vielä ei ole kuitenkaan se hetki, jotta tarvitsisi niitä sähköjä kehitella, vain ajatuksen ja paperin paikka.

  #141684

  Lisäksi kun se on niin vanha, niin ei siihen tule mm soitinta.

  #141685

  Huomen aamuna täältä Niinisalosta kohti Isoa-Kyröä ja aarreaittaa. 😀 . Mitähän sieltä löytyykään? Liian pienellä autolla hakemaan lähdin, muttei aina voi onnistua, edes silloinkaan.

  #141686

  No niin, turvallisesti kotona.. Kiitos taas Pertille ja Arjalle, kyllä teidän luona kelpaa ihmisen vierailla 😀 . Ikkunan takana oli taas jotain todella hienoa, veti sanattomaksi. Tarpeellista osaa tuli useampaankin kulkimeen, ikuiseen taas yksi ovi lisää ja takaluukku, niitä peltejä sinne kopan jalkatilaan, mittaria ja mitäkaikkea. Pitänee tehdä tarkempaa listaa ja ottaa lisää niitä peltejä ja listoja mukaan seuraavalla kerralla. Pakuun mahtuu… Mitähän sitä tällainen köyhä ja osaamaton harrastaja olisi ilman tuollaisia ihmisiä, mietin vain.

  #141687

  Kiitos kiitos!

  Jäihän tänne vielä kaikenlaista….

  t: Pertsa
  040 505 0075

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 180)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.