Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #257084
  funkyamigo
  Osallistuja

  Hop.

  Löytyykö mistään tai keneltäkään normaalia sähkökaaviota kotteroon?

  Kaikki omat (muutama korjauskäsikirja ja Haynes) ovat mallia iso nippu joka jakautuu yksittäisiin johtoihin tai pienempiin nippuihin jotka jakautuvat yksittäisiin johtoihin.

  Tarvetta mulla olisi tällä hetkellä sellaiseen ihan normaalin ajoneuvon sähkökuvaan, jossa kaikki vihreät johdot kulkevat yksittäisinä koko matkan ja niiden perässä pysyy tyhmenpikin entinen Keravalainen.

  Kun noista johdoista edellinen omistaja on pätkinyt värikoodatut liittimet poies ja pistellyt ihan omia sinisiä ja punaisia tilalle (ja pätkinyt muutaman piuhan poikki sieltä paksun nipun sisältä ihan kiusaksi ja jäljellä olevat liittimet on kaikki haalistunu läpinäkyviksi ja vaaleanpunaisiksi), niin olisi huomattavasti helpompi korjata kevääksi kottero kuntoon kunnon kaavion kanssa.

  Mukana on kuva kaaviosta, minkälaisista en etsi. Jos jollakin olisi parempi kuva, niin sen ostamisesta/lainaamisesta/laittomasta kopioimisesta olisin todella innostunut!

  Myös sellainen johtonippu (joka tullee sinne nopeusmittarin taakse) kiinnostaisi!

  Mukavaa syksyä,
  Kalle.

  #257088
  Akaile
  Osallistuja

  Mulla on sulle huonoja uutisia: Se johtonippu siellä mittariston sisällä omaa sellaisen määrän tehdastekoisia ryöstöjä, että niitä ei muistaakseni sen ihmeemmin ole eroteltu sähkökaaviossa. Samasta syystä on tullut vedettyä aika monta metriä uutta piuhaa noihin omiin kuljettimiin. Se, että kulkimeesi on jo rusikoitu johtonippua niin en näkisi niin suurena vahinkona jatkaa samaa tietä ja uusia niitä mitkä siellä on epämääräisiä. Muutama lisäsulake ja releet valoille saa aikaan jo melkoisen muutoksen näillä syyspimeillä…

  Espoo-Ke-Su
  Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71, 2cv6 AK XXXL -76

  #257121
  Wonderi
  Osallistuja

  Sätkässä on onneksi niin vähän sähkölaitteita, että johtosarjan pystyy tekemään ihan omasta päästäkin ilman kaaviota. Vetää vaan piuhaa akulta sulakkeen ja katkaisijan kautta sähkölaitteelle.

  #257126

  Tästä kaaviosta varmaankin selviää mikä johto minnekin menee. Lasinpyyhkijän moottorin (15) ja sen käyttökytkimen (17) toiminta on erilainen vanhemmissa malleissa.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.