Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #279271
  fugetsi
  Osallistuja

  Niin sellainen erikoisuus tuossa 71 nelkussa on et kun valot kääntää päälle niin pyyhkijät nousee ylös ja jää siihen vaikka valot sammuttaa. Pitää pyyhkijän nappulasta laskea alas. Vähän nuo katkaisijatkin on epäselviä kun kaksi ylintä pyöreää nappulaa kumpikin vaikuttaa pyyhkijöihin. En ole mistään löytänyt tietoa mitä niistä kuuluisi tapahtua. Tuskinpa joka katkaisija pyyhkijöihin liittyy… Pissapoika on erikseen jälkiasennettu.

  #279273
  PersonalRaineri
  Osallistuja

  Morjes,

  tuosta pyyhkijöiden tekosista en tiiä mitään ja pidän sitä normaalina Rättärin mysteerisinä tekosina 🙂

  Siinä käynnistysnapin yläpuolella on ollut alun perin ranskalainen puoliparkki ( pitäs olla nuolikin keskellä ), josta tehty joku muu, kun suomessa ei sellaista saanut olla.

  Mulla -73 nelkussa siitä menee epämääräisesti pitkät päälle kun sitä kääntelee. Pissapoika on alun perin pumppumallinen.

  #279282

  Pyyhkijän moottorille pitäisi toiseen napaan tulla jatkuva virta palautusta varten. Oireista päätellen tämä virta tulee nyt jostain valojen kautta kautta. Myös pyyhkijän varret ovat väärässä asennossa. Pyyhkijöiden kuuluisi pysähtyä alas vasemmalle silloin kun ne sammuttaa. Olettaisin, että mittaritaulun takana ei ole kaikki liittimet oikeilla paikoillaan.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.