Etusivu Foorumit Päävalikko Esittäytyminen Pörinää Porista

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #278720

  Morjens, vajaan viikon verran tässä Dyanea on kuljetettu, ensi ajo kyseisellä laitteella ja ylipäänsä rättätillä tapahtui siis tällä viikolla tiistaina, kyytissäkään en en ollut istunut, taustaa bokseri koneisten kanssa on vw puolelta parinkymmenen vuoden ajalta, kunnes iski turnausväsymys 2017 ja myin viimeisen pois… Samalla tuli ajatus toteuttaa jollain aikavälillä rättärin hankinta, tän verra se sitten otti aikaa kypsyäkseen hankintaan saakka, vuoden 75 Dyane tuli ostettua koeajon päätteeksi ja testiajoa nafti 100km päälle ja hienosti toi kotiin saakka sekä jo moniin muihin paikkohin sen jälkeen. Nimimerkki juotaa nuoruudesta, kaverin isän kutsuessa tällä nimellä, varsinainen nimi on Kalle Alajärvi 😉

  • Tätä aihetta muokkasi 2 vuotta, 1 kuukausi sitten Kaljami.
  • Tätä aihetta muokkasi 2 vuotta, 1 kuukausi sitten Kaljami. Syy: -
  #278727

  Puuvillan pihalle komea kuljin.

  #278740

  Moi Kaljami
  Tervetuloa joukkoon mukaan. Tänä kesänä on varmaan tapahtumiakin, joten ota osaa johonkin niistä.
  Porin seudulla on monia osaajia, joten pikku niksien saaminen ja erikoistyökalujen lainaus onnistuu varmaan. Samalla tulee myös tutustuttua oman seudun aktiiveihin.
  Risto

  #278743

  Kiitos kiitos 🙂 Onko Porissa kk miittejä, tai muuta säännöllisempää toimintaa? Toki tapahtumiin myös pyrin töiltäni pääsemään, ainakin joinain kesän viikonloppuina. Auto on mallina hyvin tuntematon itselleni, joten olis kiva päästä höpöttelemään tekniikka yms juttuja.

  #278787

  Moi Kaljami, laitoin sinulle YV:n Teidän alueen yhteyshenkilöstä. Siitä pääset alkuun. Kevät on rättäristin aktiivisinta aikaa….
  Risto

  #278789

  Tervetuloa sekaan sekalaiseen sakkiin. Komea Dyane, kuvasta tuli vahvasti mieleen syksyn -93 ajat kun hyvin saman oloinen kuljin haltuun kulkeutui. Siitä se sitten lähti hiljakseen kehittymään, taisi jopa seuraavaan kesään asti mennä, ennenkuin mopo sitten lähti vähitellen karkaamaan monenlaisten muutosten, ns. parannusten -kulloisenkin mielikuvan mukaan… Nyt on muutaman vuoden odottanut sitä tarmonpuuskaa palauttaa liikenteeseen, josko viimeistään ensi vuodeksi saisi niin paljon aikaan…

  Rohkeasti vaan kyselemään kaikenlaista, vastauksia tulee vastaavalla määritelmällä, eli kaikenlaisia. Teknisissä ehkä paremmin rajautuu, muuten kyllä ei taivaskaan ole rajana… Sulaa hulluuttahan tämä harraste on, mutta millonkas muka on kiva ja järkevä kohdanneet..?

  #278832

  Tervetuloa joukkoon. Meillä täällä Porissa on ollut vähän hiljaista talviaikaan. Toiminta on keskittynyt minun maatilalle, Rämisevän Rättärin maatila tuolla Pomarkussa. Minulla 2CV-tietoutta ja varaosia 2CV:stä on kertynyt vuodesta 1986. Nykyään noita kulkimia on omistuksessani kymmenkunta, joista puolet dyaneja.
  Poikani Konsta on Porin jaoksen jiipee.
  Nähdään kevään ja kesän aikana. Terveisin Jimmi Kivistö, juridicus, Pori

  Jimmi Porist'
  044-339238kuusi
  jimmi65(ät)gmail.com

  #278902

  Kiitos tasapuolisesti kaikille 👍🏻, Jimmille > hyvä juttu että löytyy tieto taitoa läheltä ja eiköhän tässä jossain kohtaa Paikallisia harrastajia autoineen treffata.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.