Etusivu Foorumit Päävalikko Esittäytyminen Poppaloora ja Keitere

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 37)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #224966

  Moi!
  Olen palannut rättäriyhteisöön vaikka en oikeastaan ole poissa ollutkaan käytännössä. Harrastuksia vaan tuntuu piisaavan niin, ettei kaikkialla voi aina olla aktiivinen. Kiltajäsenkin olin pitkän aikaa mutta se jäi välillä sitten taka-alalle. Minähän hankin Poppalooran toistakymmentä vuotta takaperin ja onhan se ajossa ollut melkein joka kesä. Aivan mainio kampe etenkin sienestysreissulla, kun pitää mennä hieman kuoppaisemmille ja urautuneille ja puskautuneillekin sivuteille paikkoja etsimään.Eikähän tuossa ole ihmeempiä ongelmiakaan ollut. Jarrusylinteri tuli tiensä päähän muutama vuosi sitten ja Viitasaaren nulju katsuri ei hyväksynyt täristimessään iskunvaimennusta yhtenä vuonna. Menettivät monikulkuneuvoisen asiakkaan.
  Kalustoa on kertynyt tiloihin nähden liikaa. On isompikin sitikka, XM joka nyt levossa. Pari moottoripyörää, joista toinen diesel. Käyttöauto ja vaimon käyttis.
  No, Poppalooran katsastin ongelmitta marraskuussa jotta heti kelien tultua kohdalleen pääsee tien päälle. Kun talvikumeja ei ole niin ensi viikollahan sitä jo periaatteessa saa lähteä! Viime kesänä vihdoin vaihdoin uudet renkaat kun Misukoitten kyljet alkoivat halkeilla huolta aiheuttavalla tavalla, pintahan olisi vielä periaatteessa riittänyt edelleenkin. Johan minäkin niillä toistakymmentä vuotta ajelin, käytetyillä kumeilla…
  Poppaloora

  Kiltaan uudelleen liittyminen tyssäsi. Tarvitsisin näköjään suosittelijoita hakemukseen. En muistanutkaan, että tässä oli näitä ammoisia muodollisuuksia voimassa. Kelpaankohan minä enää…?

  #224967

  Hei, ei muuta kuin jäsenanelua laittamaan. Toiseksi suosittelijaksi voit laittaa minut, kirjoita kohtaan Ottopoika Mika. Liittämäsi kuva on muuten hieno. Tyylikäs kuljin, kivassa maisemassa.

  Missäpäin Poppaloora asustaa?

  #224969

  Poppaloora majailee Keiteleellä, joka sijaitsee Savossa, Kuopion ja Viitasaaren välisellä janalla suunnilleen. Kuljin on vuosimallia -65 ja ollut omistuksessani ja käytössäni vuodesta 2004. Turusta sen kävin ostamassa. Todella hyvin palvellut ja luotettava kampe. Pohjan huolto olisi seuraava toimenpide, massat ovat jo pikkuisen antaneet periksi ja pintaruoste näkyy. Siihen kyselen neuvoa, mutta ehkä siitä oma ketjunsa toisaalla sitten kun kerkiän.

  #224974

  Moron Keitere!

  Tää olis Kyllä mulle Historiallinen tilaisuus jos Saisin Olla Sun toinen Suosittelijasi!!!!!!

  T: jii-pee
  Jukka-pekka Tirri
  Tuusulsta

  Ps. Uskon, että kellään Kiltalaisella ei ole sitä vastaan

  Pss..Paljollako myyt Kulkimen?

  #224975

  Moron vielä Keitere!

  Älä ihmeessä vielä lähde suvikumeilla liikkeelle, jos Teillä (en siis tarkoita maanteitä vaan Teidän puutarhaa) ei vielä ole omenapuut kukassa. (=vitsi)

  Oli vielä pakko kirjoittaa, kun tuo Viitasaari (vaikket asukaan siellä) on sellainen vedenjakaja Etelän ja Pohjoisen välillä. Ja Hurjia muistoja yhdestä Lapinreissusta. Eli yhtenä pääsiäisenä taannoin ,kun täältä ruuhka-suomesta lähdettiin ajamaan illan köllyköissä Lapiin hiihtämään oli n. v. -80 loppua. Niin kelit Viitasaaren kohdilla olivat sellaiset, että 4:lostie ei meinannut enää riittä. Vettä, Räntää, Liippaantunut tie, Vastantulevia “horjuvia” rekkoja, Huh, Huh ja oma auto puolelle ja toiselle, suurin piirtein menosuuntaan.

  Joten Viitasaarelle jäätin yöksi sinne tukkimiesten kämpälle. Yösija oneksi löytyi silloin sieltä.

  Öitä!

  T: jii-pee

  #224976

  Moron vielä Keitere!

  Nythän Mä hokasin, että Mä en varmaankaan näin vanhana uutena Kiltalaisena (liityin taas takaisin vasta viime vuoden loppupuolella) voikkaan olla Sun Suosittelija!?!?

  Tuli vaan mieleen se Kormun kokous silloin -80 luvun alussa, kun en Tamperelaisena saanut äänesttää, vaikka olin jo Killan jäsen. Eli silloin en ollut ollut siis riittävän kauan Killan tarkkailussa.

  T: jii-pee

  #224978

  Moron Keitere!

  Tää olis Kyllä mulle Historiallinen tilaisuus jos Saisin Olla Sun toinen Suosittelijasi!!!!!!

  T: jii-pee
  Jukka-pekka Tirri
  Tuusulsta

  Ps. Uskon, että kellään Kiltalaisella ei ole sitä vastaan

  Pss..Paljollako myyt Kulkimen?

  Kiitos. Käytän nimeäsi.

  Hyvä ihme, hetikö sitä ollaan ainutta kuljinta ostamassa alta? Kyllä minä vielä ajattelin sillä ajella…

  #224979

  Siis sieltä Killan sivujen etusivulta LIITY KILTAAN osion täytät ja lähetät.
  Suosittelijoiksi Ottopoika Mika ja JiiPee.Raati palstallaan hyväksynee Sinut piankin ja rupeat saamaan Nyytisiä ym postia.
  Tervetuloa tv seppon

  #224986

  Kiitos. Käytän nimeäsi.
  Hyvä ihme, hetikö sitä ollaan ainutta kuljinta ostamassa alta? Kyllä minä vielä ajattelin sillä ajella…

  Suosittelijoiksi Ottopoika Mika ja JiiPee

  Moron Keitere!
  Kiitokset Seppon!

  Mulle riittää kyllä tää mun Hossi II (väri ihan kamala tai sitten ei -70 lukulainen vihreä), mutta kun meidän tytöt näki tuon Kulkimen kuvan niin sanoivat, että ihana väri!?!? Tarkastelivat kuvaa hieman tarkemmin ja totesivat melkein yhteen ääneen, että meidän Hossissa on se “ovenavaus vempain” ihan toisessa kohdassa! Eikä tossa oo sitä pikkuikkunaa ja sen kohdalla on joku “ihme tötterö”! Ja lisäksi totesivat, että toi on paljon hienompi kuin Hossi. No, mitä hulttio perheenisä ei tekisi perheensä eteen muuta, kuin kiusaamaan naapuria, jos olisi Kuljin vaikka kaupan.

  Ja kuten Mikakin totesi, niin totean minäkin, että tosi Hyvä Kuva. Kuvasta voisi “retusoida” pois ne ihmeen härpäkkeet vasemman peilin viekusta. Tosta kuvasta vois tulla vaikka vuosisadan pläjäys.

  Kuten Seppon omassa viestisään Sinulle totesi saan olla suosittelijasi (tästä kiitos Seppon). Otan tehtävän vastaan nöyränä ja suurella kunnioituksella!

  T: jii-pee

  #224987

  Kiitos kehuista kuvan suhteen. En tullut ajatelleeksikaan, että se noin silmää miellyttäisi, helppohan sitä olisi photoshopata mutta olen yrittänyt pitää otokset “aitoina”. Se on minusta kiva yksityiskohta, että taustalla olevan oven laudoituskin on sitikkamainen joskin Poppalooran keulasta yksi puuttuu. Sain kesällä yhden natsan mutta se ei ollutkaan ihan tuohon sopiva.
  Hakemus lähti liikenteeseen näillä suosittelijoilla. Jospa aiempi jäsenyys olisi puoltava tekijä molempien osalta. Jospa sitä tähän kiltaeloon taas jaksaisi osallistua kesän aikana jollain tavoin.

  #224992

  Mistä lie johtuu kun ei näy kuvasta kuin nimi kehystettynä?

  #224997

  Mistä lie johtuu kun ei näy kuvasta kuin nimi kehystettynä?

  Olisko sulla Masa jokin mainosblokkeri päällä tai selaimen asetuksissa, jokin kolmansien osapuolien esto päällä. Keitere on linkittänyt kuvan Google galleriasta, joten ei ole fyysisesti samassa lähteessä.

  Suora linkki kuvaan

  #225000

  Hmm. Tuo suora linkki ei näy minullekaan, mikä on vähän kummallista. Pitäisihan sen.

  Muoks: Muutin google-gallerian asetuksia. Nyt pitäisi näkyä. Ihme, että se hävisi näkyvistä tuolleen .

  #225002

  Eipä vaan toimi tuo suorakaan linkki.
  Kokeilin vielä parilla muulla selaimellakin. Ei toimi

  #225004

  Muoks: Muutin google-gallerian asetuksia. Nyt pitäisi näkyä. Ihme, että se hävisi näkyvistä tuolleen .

  Nyt ei näy enää tuo alkuperäinen kuvakaan, jotain meni pieleen asetuksien säätämisessä, tai jossain.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 37)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.