Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Isoo-Jukka Isoo-Jukka 8.6.2019 klo 08:35.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #252703
  Isoo-Jukka
  Isoo-Jukka
  Osallistuja

  Peruskorjattu 2cv6 Ami8-rungolla ja alustalla. Isot jousipöntöt kestää huomattavasti paremmin kuormaa. Runko on kuin uusi (puhdistettu, maalattu).

  Koko kuljin on läpikäyty usean vuoden kuluessa ja useamman eri henkilön toimesta. Paljon uutta osaa, esim. jarrut, jarruputket, kytkin, iskunvaimennus (kaasu), katto, maski, puskurit, valolaitteet jne. Erilliset etuistuimet. Vähän ajettu ja hyvä 2cv6 konepaketti. Club-mallin mittaristo. Renkaat ok. Levyjarrut edessä. Perushuollot tottakai tehty (kärjet, sytytys, tulpat, venttiilien säätö, öljyt).

  Etulattiat korjattu, ovet, lokasuojat ja luukut erittäin hyvät. Korikehikko 80-luvun kulkimesta. Maalipinta on hieman vaatimaton muuhun kuntoon nähden.

  Kantakulkimen vuosimalli 1974, ei tarvi katsastuksessa päästömittausta. Autolla ajettu peruskorjauksen ja rekisteröinnin jälkeen vain testiajo. Katsastus mennyt seisonnassa vanhaksi. Aikomus oli jatkaa vielä viimeistelyä, mutta muita rättäreitä on ollut hoidettavana “riittävästi” eikä mistään oikein osaa luopua. Tämäkin piti pitää ehdottomasti itsellä.

  Kulkimessa on paljon rahaa, työtä ja vaivaa kiinni mikä tottakai vaikuttaa hintaan. Myydään mieluiten juuri katsastettuna, kun viimeistelytyöt on saatu loppuun, ellei ostajalla ole sitten kiire tai himo päästä itse jatkamaan. Hinta on siis neuvottelukysymys riippuen siitä millainen paketti leivotaan.

  Ohessa pari kuvaa rakentelun ajalta ja nykytilanteesta.

  Terv. Jukka Isomäki, jisomaki@gmail.com, 040 7200211

  004-1
  Ami 8 alusta ennen kokoonpanoa.

  P8030715
  Koneen laittoa muutama vuosi sitten

  PA101243
  Kokoonpanolinjalla…

  2cv6sin-0617_1758
  2cv6sin-0617_1757
  Nykytilanne, itse asiassa viime kesältä, jolloin kuljin pääsi hieman ulkoilemaan.

  #253296
  Isoo-Jukka
  Isoo-Jukka
  Osallistuja

  Yksi kuva sisätiloistakin, josta muistin, että mittaristo onkin Specialista eikä Club-mallista. Istuimet ovat siertävällä kangasmateriaalilla verhoillut ja ehjät.

  Etuovien sisäpinnat vielä keltaiset; nämä on niitä pieniä fiksattavia asioita…

  Lisää kuvia otetaan ostajakandidaatille. Emailaa: jisomaki-ät-gmail.com

  2cv6-sin-sis_1759

  • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 2 kuukautta sitten Isoo-Jukka Isoo-Jukka.
  Liitteet:
  #262723
  Isoo-Jukka
  Isoo-Jukka
  Osallistuja

  Tämä kuljin on edelleen tarjolla sellaiselle, joka haluaa kokonaan läpikäydyn 2CV:n ja arvostaa uusien osien tuomaa lisäarvoa 🙂 Ajatus olisi myydä tämä juuri katsastettuna.

  #263098
  Avatar
  Gorko
  Osallistuja

  Hei,

  Olen kiinnostunut kulkimestasi ja toivoisin lisää tietoa siitä. Paljonko on matkaa taivallettu, kuinka löytyy renkaita, missä voisi kulkimeen tutustua, ja paljonko haluaisit €€€?

  Ystävällisin terveisin,

  Markku Leppänen,
  Rättäristi satunnaisesti jo vuodelta ’81

  #263106
  Isoo-Jukka
  Isoo-Jukka
  Osallistuja

  Hei, laitatko, mulle s-postia jisomaki-ät-gmail.com, niin keskustellaan kaupan yksityiskohdista. Tähän on mahdollista laittaa alle vaikka ihan uudet renkaat. Soittaakin sopii o4o 72oo211. Isoo-Jukka Isoomäki.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.