• Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #124626

  Mulla on menossa sätkän maalaus yms. projekti. Onko hyviä ideoita sisustan verhoiluun? Siis sivuseinät? Myös penkit verhoillaan uusiksi.

  #148336

  Vahvasti tarkoituksenmukaisuus- ja makuasioita. Onko menossa entisöinti- vaiko käyttökunnostusprojekti?

  Alkuperäisen kaltaisia sivuverhoilumateriaaleja saa ostaa valmiiksi leikattuna, Sitronenkin kenties myy. Samoin oviverhoiluun löytyy valmiita ratkaisuja, mutta se on työnä helpoimmasta päästä tee-se-itse ihmiselle.

  Penkinpäällisiä saa Suomestakin, täydellisiä istuinpäällisten korjaussettejä löytyy ulkomailta runsaasti, esim: 2CV-Mehari Club Cassis, Der Franzose, Retro-Design, Matts Soft Tops…

  Ammattikoulujen verhoilulinjoilta voi löytyä apua ja tietysti ammattiverhoilijoilta. 2CV:n istuinrakenne tosin poikkeaa aikalailla tavanomaisesta eikä kannata tyytyä kovakattomaisiin ratkaisuihin. Takapuolen alle kannattaa valita vain nimenomaan istuimiin tarkoitettuja hyvin kulutusta kestäviä kankaita. Luonnonmateriaalit ovat parhaita kesäkuumalla, mutta eivät välttämättä kestävimpiä käytössä.

  #148337

  Siitä tulee hieno käyttis. 😀 Hommia on vielä, ennenkuin kerkeää verhoilemaan… Mutta sitä väriä voisi löytyä valmiina leikattuna. Luulen mä.

  #148338

  Sain tänään penkit pois verhoilijalta, tuli muuten hyvät.

  Mikkelissä Verhoomo Tiina teki työn nopeasti, laadukkaasti ja edullisesti. Kuulostaa liian hyvältä, mutta näin on.
  Mulla oli omat kankaat ja uudet kumilenkit mukana, töitä hän teki 8 tuntia, selkänoja keinonahasta ja pientä tarviketta laittoi ja hinta oli alle 300e! Ja tämä ei edes ole maksettu mainos.

  Eli
  Verhoomo Tiina
  Tiina Oikkonen
  Mestarintie 4
  50600 Mikkeli
  0500-537983

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.