Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #262466
  rumpalipoja
  Osallistuja

  Tervehdys kollegiumille!

  Kroatian maailmankokous lähestyy kovaa vauhtia, ja lähtöön on aikaa enää reilu kaksi kuukautta. Olisi matkaan liittyen kuitenkin yksi pieni pulma ratkaistavana.

  Olemme lähdössä paremman puoliskoni kanssa pikkupakullani Killan kesäretken mukana kohti Kroatiaa 22.7., ja ajatuksissa olisi lähteä kokouksesta muutaman päivän jälkeen käymään joidenkin päivien mittaisella kiertoajelulla etelämmässä, akselilla Kroatia-Bosnia & Hertsegovina-Montenegro. Sitten se ongelma. Itse olisin jäämässä reissusta pois torstaina 8.8., ja suuntaamassa työkuvioiden merkeissä Etelä-Saksaan festareille, ja parempi puoliskoni olisi niin ikään lentämässä tässä vaiheessa Suomeen ilmateitse. Olisi siis paku saatava Suomeen, sillä itselläni alkaa Helsingissä työt heti festareiden päätyttyä seuraavana maanantaina, joten ajaminen Suomeen ei tule kysymykseen. Maailmankokous päättyy sunnuntain 4.8.

  Olisiko täällä siis ketään, kuka voisi kuvitella pystyvänsä auttamaan tässä ongelmassa? Paku on hyväkulkuinen, kutosen koneella varustettu ja yöpymisfasiliteetit tarjoava (patja, tyynyt, makuupussit x 2), sekä paluumatkaa varten takatilaltaan suhteellisen tyhjä. Näin ollen tarjolla olisi myös suht runsaasti tilaa esimerkiksi varaosa-, viini-, tai mille hyvänsä tuliaisille. Tämä mahdollistaisi myös pientä roadtripiä kaipaavalle, mutta aikaa rajallisesti omaavalle esimerkiksi lentämisen kokouspaikalle, ja seikkailuhenkisen paluun pakulla takaisin Suomeen. Paluumatkan kustannukset lauttamatkan ja polttoaineiden osalta toki katsotaan siten, että avun tarjoajalle ei tästä koidu suotta lovea lompakkoon. Ihanteellinen tilanne olisi, jos kuljettajan vaihto ajoittuisi keskiviikolle-torstaille 7.-8.8. akselille, Split-Sarajevo-Wien-Budapest-Zagreb, toki kaikki vaihtoehdot ja ehdotukset otetaan vastaan.

  Jos juuri sinulla, kaverillasi, tai seurueesi mukana matkaavalla olisi mahdollisuus tarjota tähän ongelmaan ratkaisua, ole ystävällinen ja ilmoita siitä minulle mahdollisimman pian! Tämä helpottaisi suuresti matkasuunnitelmien viemistä eteenpäin 🙂 Yhteyksiä saa helpoiten sähköpostilla (kervinen.kalle@gmail.com) tai puhelinlankoja pitkin (nolla5nolla-9111261). Saa myös tulla nykimään hihasta, esimerkiksi Hellurallissa!

  -Kalle

  19942887_10212064506420410_7814054377669286575_o

  #262475
  Kaapelimies
  Osallistuja

  Muistutetaan nyt sitten heti tässä että tee sitten mahdolliselle kuskille ja hänen apukuskilleen valtakirja kuljettaa sun omistamaa ajoneuvoa ulkomailla, erityisesti Kroatian rajalla syynätään kohtuutarkkaan koska se ei ole Schengenmaa.

  #262476
  rumpalipoja
  Osallistuja

  Juu tämä seikka on tiedossa, kiitos kuitenkin muistutuksesta! 🙂

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.