Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #266146
  Akaile
  Osallistuja

  …heittämässä pyyhkeen kehään? Selatkaapa hieman listoja; vaihteistot, moottorit, osa peltiosista jne. kaikki out of stock jo pidemmän aikaa. Nämä ovat sitä kalliimpaa ja hankalempaa arsenaalia hukata, joten onko varaston arvoa alettu pienentämään yrityskauppaa/lopettamista ajatellen? Myynnissähän firma oli viime vuonna, mutta hieman huolissani silti kyselen. Palvelu pelaa ja laatu on hyvää, joten sääli jos näin todella käy…!

  Espoo-Ke-Su
  Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71, 2cv6 AK XXXL -76

  #266160
  Mika Koivunen
  Avainmestari

  Ei ole, Burton uusi kotisivunsa ja taustajärjestelmänsä loppiaisena. Niillä on siellä ”several major problems” päivityksistä johtuen, jonka vuoksi kaikki erikoistuotteiden saldot on ”out of stock”.

  Moottorit ja kaikki muut speciaalimmat tuotteet on aikaisemmin aina ollut ”temporary not in stock” tilassa, mutta tilattavissa, koska niissä on normaalia pidempi toimitusaika. Tuotteita on kuitenkin saanut tilattua esimerkiksi minun kautta normaalisti. Moottorit ja vaihdelaatikot kootaan vain tilauksesta ja esimerkiksi säädettyjä kaasuttimia säädetään noin kerran kuukaudessa x määrä varastoon.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.