Etusivu Foorumit Päävalikko Autohavainnot On kellään havaintoa tästä kulkimesta?

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #129088

  Selvisi vanhoja valokuvia katsellessa, että naisystäväni edesmennyt isoisä on ollut rättäriharrastaja. Kuvassa on kyseinen kuljin. Auto myytiin Riihimäeltä ilmeisesti johonkin Valkeakoski – Tampereen suuntaan vuonna 1991. Kuva on uuden omistajan lähettämä vuodelta 1992. Trafilta ei löytynyt rekisterinmeron (LFU-797) mukaan mitään tietoa kulkimesta.

  #173530

  Konepellin viikset, valopukki, ovenkahvat ja nelkun katto antavat viitteitä siihen, että kyseinen kuljin on alunperin nelkku, jota on sittemmin ”kutostettu” ainakin maskilla ja korin värillä.

  Siispä tuo Trafin radiohiljaisuus kilpien osalta voi johtua siitä, että siihen on sittemmin tilattu alkuperäiset viisimerkkiset kilvet.

  Espoo-Ke-Su
  [B] [color color=blue]Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71, 2cv6 AK XXXL -76 [/color][/B]

  #173531

  Ei kyllä ole ole tietoa/apua tähänkään asiaan joten sori offtopic mutta ketju sentään on oikea 🙂
  Eilen polttopuita talven varalle kellariin tehdessäni itse herttarouva taisi piristää töitäni..kuului tuttu ääni jo kaukaa ja takapihan puolelta näin vain vilauksen mutta oranssi oli ja rekkarin kirjaimet HEE…en viitsinyt blogista tarkistaa sijaintia kuitenkaan kun oli hyvä hiki päällä :mrgreen: siis ennen riihiviidan kartanoa ryttylään päin matkusti hän ja kahden henkilön olin näkeväni nauttimassa kyydistä..

  #173532

  Juu, kyllä siellä suunnalla liikuttiin. Riihimäeltä matkattiin Leppäkoskelle, Ryttylästä Rankilantien kautta Haukankalliontielle oikaisten.

  #173533

  Eli tapahtui seuraavasti noin viikko sitten..työkaverin kanssa juteltiin puhelimessa hänen ajellessaan tuusulassa(lahelan lähellä) kun häntä vastaan ajoi punainen siisti kuljin ja erikoisuus oli TAXI kyltti katolla. Kyselin että onko aivan varma että 2cv jne. Ja hän 55v piitkän linjan rekkamies eli autoja jonkin verran tunteva väitti että varmasti oli..onko havaintoja muilla tai kuka tunnustaa ❓

  #173534

  Hyvinkin tutulta vaikutti tuo rekkari, mut näköjään pieni ero löytyi.

  #173535

  Missään tämä kuljin liikkuu tällä hetkellä?

  #173536

  Ai meinaaks tuota jonka kuvan laitoin?

  #173537

  Ai katos tuo rekkari ei ollutkaan ihan sama. Menin lankaan!
  -mika-

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.