Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #279743
  Ambrosio
  Osallistuja

  Onko arvon tietjillä kulkimia, jossa on öljyn sekaaan lisätty jotain Liquid Molyä tai Stp:tä ym.? Käytän omassa pelissäni 20w-40 öljyä ja se aika reippaasti rallattelee nyt, kun olen ajellut ikkunat auki ja melu kuuluu. Lienee sinänsä tyypillistä vanhahkolla ( -77) koneella. Voiko niistä olla jotain haittaa tai jopa vaaraa sätkän simppelille koneelle?

  #279745
  Ambrosio
  Osallistuja

  …siis 20w50 Motonetin peltikanisteri……

  #279748
  hasselros
  Osallistuja

  Mun wanhus sai RVS käsittelyn viime vuonna. Moottorista en voi sanoa huomanneeni mitään eroa, mutta en ehtinytkään ajaa sillä kovin montaa kilsaa ennen käsittelyä. Vauhteisto hiljeni kuitenkin huomattavasti RVS-käsittelyn jälkeen. Taidanpa uusia moottorin käsittelyn seuraavalla öljynvaihdolla. RVS arvioi vaihtovälin voivan pidentää 5000 kilometriin 3000 sijaan. Evit kuitenkaan haluneet sanoa sitä ”virallisesti”. Jatkan 3000 vaihtovälein. Öljy on halpaa verrattuna moottoriremppaan.

  #279760
  Lasse
  Osallistuja

  Moro !!
  Olen käyttänyt meidän kulkimissa sekä Bardahl tai Stp öljyn lisäainetta ilman ongelmia, koneet käy nätisti. Öljyt vaihdan kun menevät tummaksi, en niinkään kilsojen mukaan. Samoin käytän myös lyijynkorviketta 98-bensassa, kun kaikki koneet ovat ”vanhaa” mallia ja eivät sovi pelkästään lyijyttömälle.
  Lasse

  #279787
  Ambrosio
  Osallistuja

  Ok 👍

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.