Etusivu Foorumit Päävalikko Myydään NYT!

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #121457

  Minulla on kaksi Tiinaa, joista ainakin toinen joutaa. 74 ja 75. 4 ja 6. Nelkku ei vielä ole ajossa, mutta on pienellä, ihan oikeasti, vaivalla laitettavissa. Jarrut ja muutama osa kiinni.
  Myös osina, vaikka on turha purkaa…
  75 kutonen on ajossa ja JT kohta hoidettu, kuun vaihteeseen mennessä. Se on kalliimpi. Laitettu monta kohtaa.

  Myös penkin runkoja ja nelkun kone ja loota, Tiinan peltiosaa ja rätti. 6n kanneton kone, vanteita ja muutama rengaskin.

  Saa nähdä, raaskinko luopua, mutta se raha…

  #129901

  Onko 6koneen kampura ehjä jos on niin mikä koneella hinta?

  #129902

  Nii, en mä viitti ruveta purkaa sitä konetta irti siitä laitteesta, kun se on jo rekisterissä ja kulkee. Mutta nyt onkin sellainen tilanne, et se nelekku on ilm lährössä, joten välitöntä 6n myyntiä ei mielellään, sillä jollainhan munkin täytyy ajella! Paitsi jos maksat hyvin, niin lähtee vaikka vaimo…

  #129903

  Minä kyllä tarkoitin tota sun puolikasta kutosta mitä mainostit , siis ilman kansia oleva vai onko sitä ?

  #129904

  On. Siis se, on. Sori, en heti tajunnut. Meen nyt vkl kotiin keskelle Suomea hakemaan kaikkea krääsää ja ehjää, joten otan senkin sieltä mukaan. Ensin ajattelin sen kunnostaa ja ettiä siihen laatikon, mutta ans kattoo ny, miten menee. Mulla on nääs yksi ikuisuus rojekti, joka etenee osa kerrallaan. Siihen mä sitä ensin ajattelin, se kun on vanha kuutoinen ja vielä puutteellinen, niin ei ois kiire sitä laittaa kiinni mihinkään. Sä siis sen haluaisit? No, jatketaan keskustelua asiasta.

  #129905

  Nyt me ollaan samassa koneessa jos et hirmuisesti siitä pyydä niin ostan sen sulta kunhan siinä on kampura kunnossa. Minulla on uudet kannet että pytyt, männät sekä muut hilpetöörit mutta kampi puuttuu, siksi kysyin sitä. Tai jos jollain on uusi niin olen valmis ostamaan sen käypään hintaan. Vesa

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.